Insight guides - Jordanië

Insight guides - Jordanië - Frances Linzee Gordon | Tiliboo-afrobeat.com

... Guides onderscheiden zich van andere reisgidsen De prachtige reisgidsenserie INSIGHT GUIDES bestaat al meer dan 40 jaar en op deze website vindt u alle Nederlandstalige edities ... Jordanië - | 9789066554443 | Standaard Boekhandel ... . Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Jordanië is een van de meest verleidelijke en boeiendste bestemmingen in het Midden-Oosten. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met alle opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen, bevolking en culturen. 'Ons' Europa heeft veel te bieden. Denk aan de prachtige streek Toscane in Italië (zo mooi dat we er een aparte reisgids aan besteed hebben), of Noorwegen, een van de mooiste ... bol.com | Jordanië / Nederlandstalige editie, Insight ... ... . 'Ons' Europa heeft veel te bieden. Denk aan de prachtige streek Toscane in Italië (zo mooi dat we er een aparte reisgids aan besteed hebben), of Noorwegen, een van de mooiste landen van Europa. In onze reisgids Noorwegen leest u alles over Oslo, het Mjøsameer, de fjorden...

INFORMATIE

AUTEUR
Frances Linzee Gordon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - Jordanië.pdf

OMSCHRIJVING

Jordanië is een van de meest verleidelijke en boeiendste bestemmingen in het Midden-Oosten.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met alle opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen, bevolking en culturen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de oude geschiedenis van dit relatieve jonge land. Daarna komen typisch Jordaanse karakteristieken aan bod, zoals de 'Bedoeïenen', 'Kunstnijverheid' en het 'Arabische paard'. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de hoofdstad Amman naar Jarash - het 'Pompeï van het Oosten'- naar de vruchtbare Jordaanvallei en de woestijnkastelen van de Omajjaden. De King's Highway voert langs spectaculaire historische vindplaatsen zoals Madaba, Karak, Shawbak en de rozerode stad Petra. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's, zoals 'Erfgoed van de bedoeïenen', 'De Koninklijke familie' en 'De Dode Zee'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, taal, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Jordanië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Wil je het boek lezen?Insight guides - Jordanië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frances Linzee Gordon. Lezen Insight guides - Jordanië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN