Het allergieboek

Het allergieboek - Jan W.M. Derksen | Tiliboo-afrobeat.com

...ergieboek (Hardcover). Het allergieboek 1e druk is een boek van Jan W ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Het allergieboek - ePUB ... ... .M. Derksen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031377527 Wat... Het allergie boek geeft antwoord op deze en andere vragen omtrent allergieën, zonder te veel in medische details te treden. Door middel van vele illustraties helpt het boek om, letterlijk, een beeld te vormen van oorzaken, ontstaan en verdere problemen bij allergische aandoeningen. Het Allergieboek geeft antwoord op vele vragen omtrent allergieën ... Top Honderd | Het allergieboek - Bohn Stafleu van Loghum ... . Het Allergieboek geeft antwoord op vele vragen omtrent allergieën zonder te veel in medische details te treden. Door middel van vele illustraties helpt het boek om, letterlijk, een beeld te vormen van oorzaken, ontstaan en ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan W.M. Derksen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het allergieboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het allergieboek 1e druk is een boek van Jan W.M. Derksen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031377527 Wat is een allergie? Welke allergische aandoeningen zijn er? Hoe wordt een allergie veroorzaakt en wat kan ik doen om het te behandelen? Het allergie boek geeft antwoord op deze en andere vragen omtrent allergie n, zonder te veel in medische details te treden. Door middel van vele illustraties helpt het boek om, letterlijk, een beeld te vormen van oorzaken, ontstaan en verdere problemen bij allergische aandoeningen. De nadruk in dit boek ligt vooral op die zaken waarmee iedereen in zijn directe omgeving te maken heeft en geeft veel aandacht aan allergie n bij kinderen, de mogelijkheden om allergie n te voorkomen, zelfhulp en het leven met allergie n. Maar ook de rol van erfelijkheids- en omgevingsfactoren worden toegelicht. Het allergie boek is bedoeld voor iedereen die met het verschijnsel allergie te maken heeft en mag daarom niet ontbreken in de boekenkast van de pati nt, en mensen om de pati nt heen zoals familie, beroepsomgeving en zorgverleners. Ook voor de professional die iets wil uitleggen aan patienten biedt dit boek een uitstekend hulpmiddel. Om alle aspecten recht te doen is een aantal specialisten gevraagd een bijdrage over een specifiek onderwerp te geven. Daarbij is ieder onderwerp afzonderlijk leesbaar en toegankelijk gehouden.

Wil je het boek lezen?Het allergieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan W.M. Derksen. Lezen Het allergieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN