Giftige schoonheid

Giftige schoonheid - Samuel Epstein | Tiliboo-afrobeat.com

... schoonheid (Paperback). Mensen houden zich steeds meer bezig met hun uiterlijk en willen er graag jong uitzien ... Giftige schoonheid : de risico's van cosmetica en ... ... . De branche van de anti-aging... Geschreven bij Giftige schoonheid. Dit boek behandelt de giftige stoffen aanwezig in normale cosmetica. Het is triest wat daar allemaal in zit. Daarom, iedereen die een beetje of heel goed voor zichzelf wil zorgen, zou zich kunnen afvragen wil ik al die chemicaliën op mijn huid (en vervolgens via de huid in mijn lichaam). Giftige Schoonheid. De gezondheidsrisico's van cosmetica en verzorgingsproducten. In het kader van mijn missi ... Bureau ISBN - Giftige schoonheid ... . Giftige Schoonheid. De gezondheidsrisico's van cosmetica en verzorgingsproducten. In het kader van mijn missie als Health & Wellness coach, ben ik ook advocate van natural, safe beauty. Want nog steeds zijn veel mensen zich niet bewust van de gezondheid...

INFORMATIE

AUTEUR
Samuel Epstein
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Giftige schoonheid.pdf

OMSCHRIJVING

Mensen houden zich steeds meer bezig met hun uiterlijk en willen er graag jong uitzien. De branche van de anti-aging producten is de snelst groeiende binnen de cosmetische industrie. Advertenties en reclameboodschappen beloven ons dat we ons jeugdige uiterlijk behouden en onze partner tevreden stellen, als we een bepaald product gebruiken. Maar weten we eigenlijk wel wat we op onsgezicht en lichaam aanbrengen? Zijn er gezondheidsrisico¿s bij het opdoen van lippenstift of het aanbrengen van gezichtsreiniger of deodorant? Er is hierover weinig informatie te vinden en consumenten weten niet wat de (vermijdbare) risico¿s zijn van hun dagelijkse schoonheids regime. Giftige schoonheid geeft ons belangrijke informatie over de gezondheidsrisico¿s van alledaagse producten en leert je welke producten je veilig kunt gebruiken.

Wil je het boek lezen?Giftige schoonheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Samuel Epstein. Lezen Giftige schoonheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN