Bruegel in detail

Bruegel in detail - Manfred Sellink | Tiliboo-afrobeat.com

...l in detail , Het werk van Pieter Bruegel nodigt tot in de kleinste details uit tot studie en bewondering ... bol.com | Bruegel in detail | 9789491819179 | Manfred ... ... . Door zijn grondige scholing als miniaturist, tekenaar en prentontwerper en zijn verbluffend technische vermogen als schilder weet Bruegel elk beeld en elk detail ervan visueel leesbaar te maken. Bruegel is een kunstenaar die een artistieke wereld heeft gecreëerd met een ongekende ... Bruegel in detail 1e druk is een boek van Manfred Sellink uitgegeven bij Uitgeverij Ludion. ISBN 9789491819179 Het werk van Pieter Bruegel nodigt tot in de kleinste details uit tot studie en bewo ... Bruegel in detail - Manfred Sellink - 9789491819179 | Bruna.nl ... . ISBN 9789491819179 Het werk van Pieter Bruegel nodigt tot in de kleinste details uit tot studie en bewondering. Bruegel in detail , Pieter Bruegel invites us to study and to admire his work down to the tiniest element. He was a trained and experienced miniaturist, draughtsman and print designer: skills t...

INFORMATIE

AUTEUR
Manfred Sellink
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bruegel in detail.pdf

OMSCHRIJVING

Bruegel in detail 1e druk is een boek van Manfred Sellink uitgegeven bij Uitgeverij Ludion. ISBN 9789491819179 Het werk van Pieter Bruegel nodigt tot in de kleinste details uit tot studie en bewondering. Door zijn grondige scholing als miniaturist, tekenaar en prentontwerper en zijn verbluffend technische vermogen als schilder weet Bruegel elk beeld en elk detail ervan visueel leesbaar te maken. Bruegel is een kunstenaar die een artistieke wereld heeft gecreeerd met een ongekende visuele rijkdom. Zelfs de kenners die zijn oeuvre al jaren bestuderen, worden nog steeds verrast door nieuwe ontdekkingen. Naast het rijke kijkplezier is er bij Bruegel altijd een visuele, conceptuele en intellectuele gelaagdheid aan betekenissen die vooral in de details zichtbaar wordt. Even kenmerkend is de stevige portie humor, die zich uit in een subtiele en ironische benadering van de mens en zijn universele en tijdloze zwakheden. Bruegel in detail zoomt in op die buitengewoon visuele, artistiek-technische en intellectuele rijkdom in het oeuvre van de meester. Bij Bruegel krijgt elk detail betekenis en relevantie.

Wil je het boek lezen?Bruegel in detail in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manfred Sellink. Lezen Bruegel in detail Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN