Basiskennis loonadministratie

Basiskennis loonadministratie - A.J.M. Oomen | Tiliboo-afrobeat.com

...ministratie, arbeidsrecht en sociale zekerheid, daar draait het om ... Basiskennis Loonadministratie (BKL) Opleiding - De Laat ... ... . Als je de opleiding met succes afrondt, ontvang je het diploma Basiskennis loonadministratie van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit is een officieel erkend diploma waar in het bedrijfsleven veel vraag naar is. De opleiding Basiskennis Loonadministratie (BKL®) biedt je de basiskennis die je nodig hebt voor je start in de loonadministratie. Je raakt vertrouwd met de speciale aspecten die aan de berekenin ... Basiskennis Loonadministratie (BKL®) | NCOI Opleidingen en ... ... . Je raakt vertrouwd met de speciale aspecten die aan de berekening van lonen en salarissen zijn verbonden. De cursus Basiskennis Loonadministratie (BKL) is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Associatie voor Examinering en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus altijd up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld. De volgende onderwerpen komen tijdens deze praktische BKL opleiding aan bod: De...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J.M. Oomen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Basiskennis loonadministratie.pdf

OMSCHRIJVING

De cursus Basiskennis Loonadministratie geeft de student de basiskennis die nodig is om als startend salarisadministrateur of medewerker van de salarisadministratie werkzaam te zijn. Ook voor ieder ander, die met regelmaat beroepsmatig met salarisadministratie te maken heeft , is deze cursus van belang.De lesstof in deze boeken bevat voldoende stof ter voorbereiding op het examenBasiskennis Loonadministratie (BKL), zoals dat door de Nederlandse Associatievoor Examinering (de Associatie) wordt afgenomen.Het examen BKL bestaat uit twee delen:Deel 1: LoonheffingenDeel 2: Arbeidsrecht en Sociale zekerheidDit boek sluit aan bij de bovenstaande onderdelen. De lesstof is verdeeld overtwee boeken:* Loonheffingen* Arbeidsrecht & Sociale zekerheidIn dit boek komen de loonheffingen aan de orde. De lesstof is afgestemdop de exameneisen die gelden vanaf september 2016. Ieder hoofdstukwordt afgesloten met een aantal opgaven. De uitwerkingen van deze opgavenstaan op de methodewebsite BKL van de uigever (www.brinkman-uitgeverij.nl)en kun je kosteloos downloaden. Op dezelfde website vind je ook voorbeeldexamens.Het examenprogramma voor Basiskennis Loonadministratie vind je op de websitevan de Nederlandse Associatie voor Examinering: www.associatie.nl. Op dezelfdewebsite vind je de bijbehorende eindtermen voor het examen, de tijdsduuren de soort vragen.

Wil je het boek lezen?Basiskennis loonadministratie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J.M. Oomen. Lezen Basiskennis loonadministratie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN