Basisgrammatica Duits

Basisgrammatica Duits - H.G. Lodder | Tiliboo-afrobeat.com

...rammatica Duits 1e druk is een boek van H ... Oefeningen in het Duits - Duitse grammatica oefenen ... .G. Lodder uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062833061 Nederlands en Duits zijn nauw met elkaar verwant en veel Nederlandstaligen kunnen het Duits wel globaal begrijpen. Maar om zich correct in het Duits uit te drukken is meer nodig. Prisma Basisgrammatica Duits 4e DEF.indd 9 07-04-11 12:17. 10 1 De naamvallen (die Fälle) Het Duits gebruikt vier naamvallen. Vroeger speelden die naamvallen ook in ... Basisgrammatica Duits - correctiesleutel oefeningen ... ... . Vroeger speelden die naamvallen ook in het Nederlands een belangrijke rol. Je vindt dat nog terug in uitdrukkingen als 'de heer De Basisgrammatica Duits is geschreven door Johan Zonnenberg. Hij heeft een brede ervaring in het doceren in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heeft hij ervaring als leerling- en docentenbegelei...

INFORMATIE

AUTEUR
H.G. Lodder
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisgrammatica Duits.pdf

OMSCHRIJVING

Basisgrammatica Duits 1e druk is een boek van H.G. Lodder uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062833061 Nederlands en Duits zijn nauw met elkaar verwant en veel Nederlandstaligen kunnen het Duits wel globaal begrijpen. Maar om zich correct in het Duits uit te drukken is meer nodig. In deze 'Basisgrammatica Duits' is gestreefd naar een zo groot mogelijke toegankelijkheid voor een zo breed mogelijk publiek. Daarom is het boek in het Nederlands geschreven. De vakterminologie is eveneens zoveel mogelijk in het Nederlands en bovendien tot een minimum beperkt. De indeling is eenvoudig gehouden. In combinatie met de uitvoerige inhoudsopgave en de registers vergemakkelijkt dat een vlot gebruik.

Wil je het boek lezen?Basisgrammatica Duits in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.G. Lodder. Lezen Basisgrammatica Duits Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN