Autistisch gelukkig

Autistisch gelukkig - Sam Peeters | Tiliboo-afrobeat.com

...ch gelukkig is een zeer realistisch boek, dat meer gaat over 'er het beste uit halen', rekening houdend met de grenzen van het autisme, bijkomende lichamelijke beperkingen, en ook de verschillen tussen autistische mensen onderling ... Autistisch gelukkig: positief leven met autisme ... ... . Sam schrijft bijvoorbeeld dat het worstelen met het autisme altijd aanwezig zal blijven. Autistisch Gelukkig / Sam Peeters (Garant, 2018, ISBN 9789085750703) Online bij ... Autistisch gelukkig (Paperback). Van jongs af aan leren we ons plekje vinden in de samenleving. Ook mensen met autisme, al is dat voor hen een grotere... In 'Autistisch gelukkig: positief leven met autisme' vertel ik over mijn ... :: www.maklu.be :: Boekdetails :: Autistisch gelukkig ... ... Autistisch gelukkig (Paperback). Van jongs af aan leren we ons plekje vinden in de samenleving. Ook mensen met autisme, al is dat voor hen een grotere... In 'Autistisch gelukkig: positief leven met autisme' vertel ik over mijn weg naar autistisch gelukkig zijn. Onderstaande mindmap, die u aan het begin van het boek vind, geeft de inhoud grafisch weer. 'Autistisch gelukkig' vertrekt bij een poging om te bes...

INFORMATIE

AUTEUR
Sam Peeters
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Autistisch gelukkig.pdf

OMSCHRIJVING

Van jongs af aan leren we ons plekje vinden in de samenleving. Ook mensen met autisme, al is dat voor hen een grotere uitdaging dan vaak gedacht. We willen onszelf kunnen zijn, uit de bol gaan, en ons ontwikkelen tot wie we zijn. Voor mensen met autisme is dat niet anders. Hoewel 'gelukkig zijn' voor hen vaak wordt ingevuld vanuit andermans verwachtingen.In dit boek vertelt Sam Peeters, man met autisme en een fysieke beperking, over zijn zoektocht naar autistisch gelukkig zijn. Van anders-zijn naar leven met autisme, maatschappelijk aan- en inpassen, tot echt autistisch gelukkig, dit boek vertelt het dagelijkse leven van de auteur, met praktische tips en een flinke dosis humor. Of je nu veel weet over autisme of nog veel vraagtekens hebt, dit verhaal werpt een ander licht op leven met autisme.Over de auteurSam leeft samen met zijn vrouw Roos, die ook autisme heeft. Hij is maatschappelijk assistent en schrijft al tien jaar de succesvolle blog Tistje.com. Hij publiceert geregeld in tijdschriften over autisme en engageert zich volop als ervaringswerker bij verschillende belangenverenigingen.

Wil je het boek lezen?Autistisch gelukkig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sam Peeters. Lezen Autistisch gelukkig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN