Aan Zijn voeten

Aan Zijn voeten - R. Van Kooten | Tiliboo-afrobeat.com

...Zijn voeten' wordt de geloofsleer helder en duidelijk uitgelegd, maar wordt ook aandacht bes teed aan moderne opvattingen, om zo in deze tijd houvast te geven ... 3Doc: De wereld aan je voeten - VPRO ... . De hoeveelheid en uitvoerigheid van onderwerpen maakt dit boek tot een naslagwerk dat het verdere leven meegaat! 'Aan zijn voeten' van Tessa Afshar vertelt over de geschiedenis van Ruth en Boaz: het liefdesverhaal dat de toekomst van het volk Israël bepaalde. Straatarm en rouwend om haar man komt Ruth aan in Israël. Haar enige hoop is dat ze genoeg voedsel kan verzamelen om haar schoonmoeder Naomi en zichzelf te ... Pijnlijke branderige voeten? Wat is eraan te doen? | Mens ... ... . Straatarm en rouwend om haar man komt Ruth aan in Israël. Haar enige hoop is dat ze genoeg voedsel kan verzamelen om haar schoonmoeder Naomi en zichzelf te behoeden voor de hongerdood. In Aan Zijn voeten wordt helder en duidelijk uitgelegd wat deze leer inhoudt, maar er is ook aandacht voor het bespreken van moderne opvattingen. Aan het eind van ieder hoofdstuk volgen toetsvragen die de stof doorlopen. Tevens zijn, voor gebruik door ...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Van Kooten
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Aan Zijn voeten.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is er beter geschikt als belijdenisgeschenk dan een boek met onmisbare bagage? De hele gereformeerde geloofsleer in één boek! In 'Aan Zijn voeten' wordt de geloofsleer helder en duidelijk uitgelegd, maar wordt ook aandacht bes teed aan moderne opvattingen, om zo in deze tijd houvast te geven. De hoeveelheid en uitvoerigheid van onderwerpen maakt dit boek tot een naslagwerk dat het verdere leven meegaat! Aan het eind van ieder hoofdstuk volgen toetsvragen die de totale stof doorlopen. Tevens zijn, voor gebruik door kerkenraden, kringen, verenigingen en op cursussen, discussievragen toegevoegd. Deze geloofsleer wordt al geruime tijd door de auteur en enkele collega's gebruikt bij de belijdeniscatechese. De ervaringen van catechisanten en catecheten zijn in de stof verwerkt.

Wil je het boek lezen?Aan Zijn voeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Van Kooten. Lezen Aan Zijn voeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN