Staatsgeheim

Staatsgeheim - Joop van Riessen | Tiliboo-afrobeat.com

...ificeerde informatie is informatie die omwille van de inhoud of aard beperkt of niet verspreid mag worden ... Staatsgeheim - Sander Kuypers - 9789046811603 | Bruna.nl ... . Toegang tot deze informatie wordt vaak geregeld via wetten en regelgeving. Deze is alleen voorbehouden aan daartoe bevoegde personen. Geclassificeerde informatie kan zowel bij overheidsinstellingen als bij particuliere organisaties voorkomen. Staatsgeheim geheim In deze categorie valt alles dat, bij het lezen ervan door mensen zonder toestemming, ernstige schade kan toebrengen aan één van de vitale belangen van de Staat of zijn bondgenoten. Staatsgeheim zeer geheim In Staatsgeheim vertelt hij, exclusief, het bizarre levensverhaal van deze Ira ... bol.com | STAATSGEHEIM, Plukker J. | 9789073304345 | Boeken ... . Staatsgeheim zeer geheim In Staatsgeheim vertelt hij, exclusief, het bizarre levensverhaal van deze Irakese Nederlander en legt hij de o...

INFORMATIE

AUTEUR
Joop van Riessen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Staatsgeheim.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe de hang naar vrijheid en gelijkheid twee agentes fataal wordtFatima en Nadine, twee agentes van de Amsterdamse politie, vechten ieder op hun eigen manier voor vrijheid en gelijkheid. Ze leggen hun lot in handen van de verkeerde persoon, met gevaar voor eigen leven én fatale afloop.In het belang van de Staatsveiligheid wordt het dossier niet openbaar gemaakt, maar recherchechef Anne Kramer doet er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze zet zelfs haar nieuwe liefde op het spel om de daders te pakken te krijgen.Staatsgeheim is een spannende, verrassende en eigentijdse thriller. Het is het negende deel van de Anne Kramer-reeks.

Wil je het boek lezen?Staatsgeheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop van Riessen. Lezen Staatsgeheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN