Bloembollen à la Carte

Bloembollen à la Carte - Annelien Goote | Tiliboo-afrobeat.com

...len à la Carte laat zien wat de invloed is van een vroegtijdig verlies van twee kinderen aan de Spaanse Griep en wat dat doet in het volwassen leven van hun zusje ... Wat is de betekenis van bloembollen - Ensie ... ... EnergiekEvent gaat digitaal en à la carte - Delphy ... len à la Carte laat zien wat de invloed is van een vroegtijdig verlies van twee kinderen aan de Spaanse Griep en wat dat doet in het volwassen leven van hun zusje. We volgen haar, ook door de Tweede Wereldoorlog heen. Het is een mooi geschreven familieroman met veel duidelijke historische feiten ter aanvulling. Bloembollen à la Carte. Wie kon weten dat de gevolgen van de Spaanse Griep van 1918 een halve eeuw later nog voelbaar zouden zijn? Wie had Sara en Jan kunnen waarschuwen voor het oorlogsgeweld toen ze in 1936 hun droomhuis vlak achter de Haagse duinen vonden? En wie had ooit gedacht dat overjarige bloembollen hun knagende honger even konden stillen? Bloembollen à la Carte 1...

INFORMATIE

AUTEUR
Annelien Goote
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Bloembollen à la Carte.pdf

OMSCHRIJVING

Wie kon weten dat de gevolgen van de Spaanse Griep van 1918 een halve eeuw later nog voelbaar zouden zijn? Wie had Sara en Jan kunnen waarschuwen voor het oorlogsgeweld toen ze in 1936 hun droomhuis vlak achter de Haagse duinen vonden? En wie had ooit gedacht dat overjarige bloembollen in de hongerwinter hun magen even zouden vullen? Sara en Jan zien hun lot keer op keer bepaald door krachten van buitenaf. Ze leefden in de turbulente, boeiende twintigste eeuw en waren kinderen van hun tijd. Zij waren onze ouders en grootouders. Annelien Goote, journalist en tekstschrijver, bracht het werk van machtswellustelingen, economen en politici terug naar de menselijke maat; naar de plaats waar hun beslissingen het meest voelbaar zijn.

Wil je het boek lezen?Bloembollen à la Carte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annelien Goote. Lezen Bloembollen à la Carte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN