Als God renoveert

Als God renoveert - James Mallon | Tiliboo-afrobeat.com

...jzer Als God renoveert Leeswijzer Als God renoveert los ... Conferentie 'De Missionaire parochie - Als God renoveert ... ... . Hier vindt u nog twee documenten waar in de Leeswijzer over gesproken wordt: Scorekaart: Analyse 10 waarden cultuuromslag Als God renoveert 2019 (bijeenkomst 3, vraag 2). Van visie naar actie (bijeenkomst 4, vraag 7). Tip: Bestel ook het Als God renoveert werkboek! Als God renoveert (Paperback). Dit is een boek dat iedere kerk kan helpen bij de opbouw vande geloofsgemeenschap. Nooit eerder was er zo'n urgentievoor... Als God reno ... Reliboek - Adveniat ... . Nooit eerder was er zo'n urgentievoor... Als God renoveert. James Mallon heeft een aanpak ontwikkeld door middel van herkenbare, humoristische en eerlijke verhalen die je aan het denken en dromen zetten over de eigen geloofsgemeenschap. Mgr. Gerard de Korte, Alpha Nederland en Centrum Parochie Spiritualiteit juichen dit boek toe als hét modelboek voor geloofsopbouw. Het Bisdom Breda is op 24 en 25 maart 2020 gastheer voor een landelijke c...

INFORMATIE

AUTEUR
James Mallon
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Als God renoveert.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een boek dat iedere kerk kan helpen bij de opbouw vande geloofsgemeenschap. Nooit eerder was er zo'n urgentievoor kerken om na te denken over de toekomst en te investerenin geloofsopbouw.Dit boek is eerst verschenen in het Engels en blijkt een standaardwerkop andere plekken in de wereld. Alpha Centrum Nederlanden Parochie Spiritualiteit juichen dit boek toe als hét modelboekvoor de komende tien jaar. Voor iedere geloofsgemeenschap diewil investeren in de toekomst, voor iedere kerk die een toekomstmet Christus voor zich ziet, voor iedere christen om geloof enkerk te verinnerlijken. Een internationale aanrader voor kerkenen geloofsgemeenschappen.• Wereldwijd hét standaardwerkin geloofsopbouw• Eerder vertaald in Frans, Duits, Spaans,Italiaans, Tjechisch, Lets. Verschijnt ookin Portugees en Chinees• www.divinerenovation.net• www.alphanederland.orgFather James Mallon is bisschoppelijk vicaris voor parochievernieuwingen leiderschapsondersteuning voor het aartsbisdomHalifax-Yarmouth in Canada. Hoewel hij geen pastoor meer isvan de Sint-Benedictusparochies in Halifax, is hij nog steeds sterkverbonden met deze gemeenschap. Father James heeft het DivineRenovation pastoraat ontwikkeld, een methode voor opbouwvan een levendige missionaire kerkgemeenschap.Hij werd in Schotland geboren, verhuisdein 1982 naar Canada en werd in 1997r.k. priester gewijd.

Wil je het boek lezen?Als God renoveert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Mallon. Lezen Als God renoveert Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN