Te Koop AZ

Te Koop AZ - Toon Gerbrands | Tiliboo-afrobeat.com

...koop: Thalesstraat 2 6446 AZ Brunssum. Zeer luxe, volledig gerenoveerde en instapklare, vrijstaand geschakelde woning (A-label) op een fraai aangelegd hoekperceel, gelegen te Brunssum, Thalesstraat 2 in de rustige en kindvriendelijke wijk Emma ... Ahlmann Az 150 Te Koop - Vinden.nl ... . Huis te koop: St. Cornelisstraat 27 a 5095 AZ Hooge Mierde. Zoekt u een degelijk gebouwde, vrijstaande woning waar u de mogelijkheid heeft te slapen en te baden op de begane grond? Koop hier jouw wedstrijdkaarten of bij het AZ Fancentrum in het AFAS Stadion. Bovendien krijg je op vertoon van de AZ Clubkaart in het AZ Fancentrum en via de webshop 10% korting op de aanschaf van fanartikelen. Voor een aantal van de thuiswedstrijden van AZ kun je uitsluiten ... Arizona luxe huizen en exclusief ontroerend goed te koop ... ... . Bovendien krijg je op vertoon van de AZ Clubkaart in het AZ Fancentrum en via de webshop 10% korting op de aanschaf van fanartikelen. Voor een aantal van de thuiswedstrijden van AZ kun je uitsluiten...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Gerbrands
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Te Koop AZ.pdf

OMSCHRIJVING

TE KOOP AZ - COACHEN VAN ONZEKERHEID is het verhaal van een voetbalclub die in nood kwam - een organisatie die moest strijden voor haar bestaan. De omstandigheden waren complex. Een curator van een failliete bank die andere belangen had dan voetbal, doemdenkers die de ondergang van de club voorspelden, een zoektocht naar nieuwe geldschieters, en de media die veel aandacht besteedden aan de club uit Alkmaar.AZ balanceerde tussen hoop en vrees. Hoe leid je als manager een onderneming als het fundament - de geldschieter van de club - wordt weggeslagen? Hoe vergaar je kennis en inzichten om je aan te passen aan de nieuwe situaties? Hoe creëer je toekomstperspectief? Hoe ga je om met onzekerheid?In dit boek vertelt Toon Gerbrands zijn verhaal. Het is een persoonlijk verslag van een ervaren sportbestuurder, die al zijn kennis en vaardigheden in de topsport en als manager moest aanwenden om AZ weer in de subtop van Nederland te krijgen. Het is een verhaal uit de praktijk,met een bijzondere blik in de unieke voetbalwereld. Het boek toont een uitdagende visie met praktische tips voor iedereen die een keer te maken krijgt met onzekerheid. Een managementboek, maar ook een boek over de voetbalwereld. Kan een club met één euro worden gered?

Wil je het boek lezen?Te Koop AZ in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Gerbrands. Lezen Te Koop AZ Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN