Numerologie en tarot in een handomdraai

Numerologie en tarot in een handomdraai - N. Kriek | Tiliboo-afrobeat.com

...ogie en tarot zijn samen perfect te gebruiken om o ... Numerologie en tarot in een handomdraai. Per Boek Wijzer ... .a. meer zelfinzicht te krijgen, uw zwakke plekken te herkennen (en aan te pakken!) en uw blinde vlekken zichtbaar te maken. Met dit boek maakt u in een handomdraai een complete numerologische taroscoop. Bereken snel en gemakkelijk o.a. uw:Bereken snel en gemakkelijk o.a. uw: tarot ... Numerologie en tarot zijn heel goed samen te gebruiken. Er zijn weliswaar al veel boeken verschenen over numerologie en nog veel meer boeken over tarot, maar nu is er dit boek over numerologie en de tarot en hoe u hiermee in een handomdraai een zeer uitgebreide horoscoop kunt trekken. Numerologie en tarot in een handomdraai. Nathali ... Numerologie en tarot in een handomdraai ... . Numerologie en tarot in een handomdraai. Nathalie KriekNumerologie en Tarot in een handomdraai illustraties: zwart/wit formaat: 17 x 24 cm omvang: ca. 192 blz. bindwijze: paperback Prijs: 19,90ISBN: 978 90 6378 ...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Kriek
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Numerologie en tarot in een handomdraai.pdf

OMSCHRIJVING

Nathalie KriekNumerologie en Tarot in een handomdraai illustraties: zwart/wit formaat: 17 x 24 cm omvang: ca. 192 blz. bindwijze: paperback Prijs: 19,90ISBN: 978 90 6378 735 6 Numerologie en tarot zijn heel goed samen te gebruiken. Er zijn weliswaar al veel boeken verschenen over numerologie en nog veel meer boeken over tarot, maar nu is er dit boek over numerologie en de tarot en hoe u hiermee in een handomdraai een zeer uitgebreide horoscoop kunt trekken.Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is eerst een (zeer) korte berekening uit te voeren en dan de bijbehorende omschrijving in dit boek op te zoeken. Voor degenen die al bekend zijn met tarot biedt dit boek ook uitkomst: alle betekenissen van de kaarten van de Grote Arcana worden op uitgebreide wijze uitgelegd. Wellicht komt u nog iets tegen wat u nog niet wist, maar wat u wel heel goed kunt gebruiken bij uw tarot- of horoscoopduiding!Bereken in enkele seconden:uw geboortegetalkaart (karmische levenslessen, tips en waarschuwingen) uw jaarkaart (thema dat het komend jaar voor u centraal staat) vier levensfasekaarten (wat u in de vier fasen van uw leven kunt leren) naamgetalkaart (uw karaktereigenschappen) wensgetalkaart (wat u werkelijk belangrijk vindt) zielsgetalkaart (wat u verborgen houdt voor de buitenwereld, te ontwikkelen innerlijk gebied) persoonlijkheidsgetalkaart (hoe de buitenwereld u ziet) relatiegetalkaart (kenmerken van uw relatie)en nog veel meer! Numerologie en tarot in een handomdraai biedt een snelle en doeltreffende methode om 'in een handomdraai' een uitgebreide duiding en een diepgaand inzicht te krijgen!

Wil je het boek lezen?Numerologie en tarot in een handomdraai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Kriek. Lezen Numerologie en tarot in een handomdraai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN