Naar Nederland Nederlands - Russisch (gekuiste versie)

Naar Nederland Nederlands - Russisch (gekuiste versie) - none | Tiliboo-afrobeat.com

...derland Nederlands - Russisch (gekuiste versie) (Paperback) ... Naar Nederland Nederlands - Russisch (gekuiste versie ... ... . Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het... Die versie van de film heet: 'de gekuiste versie'. U vindt alleen de gekuiste versie ofwel de ongekuiste versie (nooit allebei), afhankelijk van de door u gekozen hulptaal. Ongekuiste versie: Bosnisch, Engels, Frans, Koerdisch, Kroatisch, Oost-Armeens, Portugees, Servisch en Spaans. Vergelijk Naar Nederland Nederlands - English (gekuiste v ... Naar Nederland Nederlands-Francais - gekuiste versie ... ... . Vergelijk Naar Nederland Nederlands - English (gekuiste versie) prijzen en aanbiedingen! Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inbur...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Naar Nederland Nederlands - Russisch (gekuiste versie).pdf

OMSCHRIJVING

Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland. Hierin zit alles wat iemand nodig heeft om te leren spreken, luisteren en lezen in het Nederlands en zich voor te bereiden op de examenonderdelen Kennis van de Nederlandse Samenleving, Spreekvaardigheid en Leesvaardigheid. Dit zelfstudiepakket is bestemd voor iedereen die in het kader van gezinsvorming of -hereniging naar Nederland wil komen en daardoor het basisexamen inburgering in het buitenland moet afleggen. Naar Nederland is ook geschikt voor mensen die nooit hebben leren lezen of het Latijnse schrift (zoals Engels, Frans of Spaans) niet beheersen. Naar Nederland is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het pakket bevat: - de film Naar Nederland op dvd; - het fotoboek Naar Nederland met 100 examenvragen en een audio-cd; - het werkboek Naar Nederland met vier audio-cd's; - een dvd met het e-learningprogramma en toegang tot het online programma; - een woordenlijst in de hulptaal, ook op audio-cd; - een handleiding, met vertaling in de hulptaal (ook op audio-cd). Dit pakket is beschikbaar in de volgende hulptalen: Chinees, Dari, Engels, Frans, Indonesisch, Koerdisch (op cd, met Turkse handleiding), Marokkaans Arabisch, Pashto, Portugees, Russisch, Spaans, Standaard Arabisch, Somalisch, Tarifit Berber (op cd, met Marokkaans Arabische handleiding),Thai, Urdu en Vietnamees.

Wil je het boek lezen?Naar Nederland Nederlands - Russisch (gekuiste versie) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Naar Nederland Nederlands - Russisch (gekuiste versie) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN