Leidraad cardiologie

Leidraad cardiologie - Hans Bosker | Tiliboo-afrobeat.com

...d cardiologie biedt leidraden in het denken rondom cardiologische ziektebeelden ... Hans A. Bosker, Paul R.M. van Dijkman Leidraad cardiologie ... . Bij het maken van deze vierde editie van Leidraad cardiologie zijn de auteurs nagegaan op welke punten wijzigingen noodzakelijk waren naar aanleiding van nieuwe inzichten en welke onderwerpen nog ontbraken. Leidraad Cardiologie is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij de cardiologische zorg: cardiologen, arts-assistenten en verpleegkundig specialisten. Reviews . Schrijf je eigen review. U plaatst een review over Leidraad cardiol ... BSL Shop | Leidraad cardiologie ... . Reviews . Schrijf je eigen review. U plaatst een review over Leidraad cardiologie Uw waardering. waardering. 1 star 2 stars 3 stars 4 ... Leidraad cardiologie 6e druk is een boek van Hans A. Bosker uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036816861 Deze uitgave in handig pocketformaat biedt handvatten v...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Bosker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leidraad cardiologie.pdf

OMSCHRIJVING

Leidraad cardiologie 6e druk is een boek van Hans A. Bosker uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036816861 Deze uitgave in handig pocketformaat biedt handvatten voor het denken en handelen rondom cardiologische ziektebeelden. Het is bedoeld als leidraad om met de juiste middelen een goede diagnose te stellen en daarna de goede therapie te starten. De zesde druk is geheel geactualiseerd en nieuwe inzichten en onderwerpen zijn verwerkt respectievelijk toegevoegd. Dit heeft geleid tot onder andere de volgende toevoegingen: de gemodificeerde Duke-criteria, de nieuwe interpretatie van de CHA2DS2-VASc score en het herziene antistollingsbeleid rondom niet-cardiale chirurgie bij een cardiale patiënt met noodzaak tot chronische antitrombotische therapie). Ook zijn nieuwe medicamenten met indicatiestelling en doseringen toegevoegd waaronder de niet-vitamine K afhankelijke orale anticoagulantia (NOAC's) en de nieuwe cholesterolverlagende PCSK9-remmers. Ook zijn meer algemene onderwerpen waarmee men frequent geconfronteerd wordt, ook in de klinische cardiologische praktijk opgenomen, zoals een formele handleiding voor overdrachtsmomenten in de klinische praktijk, een beschrijving van de juiste wijze van terminale sedatie bij bijvoorbeeld terminaal hartfalen en schema's ter beoordeling van de acuut zieke patiënt en de potentieel delirante patiënt. Leidraad Cardiologie is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij de cardiologische zorg: cardiologen, arts-assistenten en verpleegkundig specialisten.

Wil je het boek lezen?Leidraad cardiologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Bosker. Lezen Leidraad cardiologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN