Je hoofd te lijf

Je hoofd te lijf - Karin Karis | Tiliboo-afrobeat.com

...ekt, in dit toegankelijk geschreven boek, hoe jouw lichaam je helpt om in de wereld te zetten wat belangrijk voor je is ... Je hoofd te lijf van denken naar… - voor €25,90 ... . In Je hoofd te lijf reikt Karin Karis je een praktische en effectieve manier aan om daar te veranderen waar het nodig is. Je leert om zelfs in stressvolle omstandigheden in je kracht en verbinding met jezelf te blijven. Wil je graag meer rust in je hoofd, en in je lijf voelen? Dan kan deze eenvoudige oefening enorm helpen. Een andere effectieve manier om uit je hoofd te komen, is bijvoorbeeld meer in je lichaam te zakken. Dat kun je ook w ... bol.com | Je hoofd te lijf, Karin Karis | 9789082618808 ... ... . Een andere effectieve manier om uit je hoofd te komen, is bijvoorbeeld meer in je lichaam te zakken. Dat kun je ook weer op talloze manieren doen; denk aan sporten, dansen, wandelen etc. Iedereen heeft daar weer zijn eigen voorkeuren bij. Berry | Medewerker Portfoliomanagement "In het begin was ik eerlijk gezegd redelijk sceptisch ten opzichte van het thema "uit je hoofd, in je lijf". Dit was mede ingegeven doordat mijn vrouw een soortg...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Karis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Je hoofd te lijf.pdf

OMSCHRIJVING

Leer hoe je de samenwerking tussen hoofd en lijf kunt gebruiken om te kiezen wat voor jou belangrijk is.Je hoofd te lijf laat je ervaren wat het betekent als wat je denkt, voelt én doet in sync is met wie je wilt zijn. Daarvoor is de verbinding tussen je hoofd en je lijf essentieel - de een is immers niets zonder de ander. Je ontdekt, in dit toegankelijk geschreven boek, hoe jouw lichaam je helpt om in de wereld te zetten wat belangrijk voor je is. In Je hoofd te lijf reikt Karin Karis je een praktische en effectieve manier aan om daar te veranderen waar het nodig is. Je leert om zelfs in stressvolle omstandigheden in je kracht en verbinding met jezelf te blijven. Persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden verduidelijken de wetenschappelijke inzichten; met de afwisselende oefeningen kun je gelijk aan de slag. Zo ervaar je wat in sync zijn is - en hoe dat je leven leuker en lichter maakt.Deze krachtige methode leert je uit je hoofd in je lijf te komen. Het verbindt recente inzichten uit de neurofysiologie en -psychologie met de principes en filosofie van de Japanse krijgskunst aikido. Ze geven je handvatten om van denken naar voelen te gaan. Leven vanuit je kracht met beide benen op de grond.

Wil je het boek lezen?Je hoofd te lijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Karis. Lezen Je hoofd te lijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN