Gods namen jouw gebed

Gods namen jouw gebed - Ann Spangler | Tiliboo-afrobeat.com

...men jouw gebed (Hardcover). In de Bijbel kom je vele verschillende namen van God tegen ... De namen voor Jezus - AllAboutJesusChrist.org ... . Door zijn namen laat God zien wie Hij is en wie Hij voor... Gods namen, jouw gebed Een leidraad voor elke dag. In de Bijbel kom je vele verschillende namen van God tegen. Door zijn namen laat God zien wie Hij is en wie Hij voor ons wil zijn: de Schepper, de Eeuwige, de God die mij ziet, de God die geneest, de Heer mijn Rots, de Heer mijn Herder … 'Gods namen jouw gebed, een leidraad voor elke dag' door Ann Spangler - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, vrijdag in huisGratis verzending. Gods namen jouw gebed Ann Spangler. In de Bijbel kom je vele verschillende namen van ... De Namen van God in de Bijbel en hun betekenis | Isreality ... . Gods namen jouw gebed Ann Spangler. In de Bijbel kom je vele verschillende namen van God tegen. Door zijn namen laat God zien wie Hij is en wie Hij voor ons wil zijn: de Schepper, de Eeuwige, de God d...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Spangler
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gods namen jouw gebed.pdf

OMSCHRIJVING

In de Bijbel kom je vele verschillende namen van God tegen. Door zijn namen laat God zien wie Hij is en wie Hij voor ons wil zijn: de Schepper, de Eeuwige, de God die mij ziet, de God die geneest, de Heer mijn Rots, de Heer mijn H erder ...In dit unieke dagboek ontdek je aan de hand van Gods namen vele facetten van zijn persoonlijkheid. Iedere week verdiep je je in één Hebreeuwse naam van God. Elke ddag lees je een bijbelgedeelte waarin deze naam van God voorkomt. De overdenking helpt je om de betekenis van de naam toe te passen op je dagelijks leven en deze te gebruiken voor je eigen gebed. Zo leer je Gods karakter, liefde en trouw steeds beter kennen.Deze uitgave kan zowel gebruikt worden voor persoonlijke stille tijd als voor bijbelstudie in kleine groepen.

Wil je het boek lezen?Gods namen jouw gebed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Spangler. Lezen Gods namen jouw gebed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN