De Indië-trilogie

De Indië-trilogie - Tomas Ross | Tiliboo-afrobeat.com

...ië-trilogie (Paperback). De bestsellers Van de doden niets dan goeds, De onderkoning van Indië, Het verdriet van Wilhelmina verzameld in een ... De Indië-trilogie, Tomas Ross - Paperback - 9789403140407 ... ... ... Bestel De Indië-trilogie van Tomas Ross. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Indië-trilogie EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. van de doden niets dan goeds, de onderkoning van indië, het verdriet van Wilhelmina. Auteur: Tomas Ross. Taal: Nederlands 4.0 van de 5. 5 reviews Delen ... De Indië-trilogie. € 25,00 (inclusief btw 9%) Aantal. Annuleren In ... bol.com | De Indië-trilogie, Tomas Ross | 9789403140407 ... ... . Auteur: Tomas Ross. Taal: Nederlands 4.0 van de 5. 5 reviews Delen ... De Indië-trilogie. € 25,00 (inclusief btw 9%) Aantal. Annuleren In winkelwagen. Omschrijving. Tomas Ross - De Indië-trilogie. 2018 | ISBN 9789403140407 | 1120 pagina's | paperback. De b...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomas Ross
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Indië-trilogie.pdf

OMSCHRIJVING

De bestsellers Van de doden niets dan goeds, De onderkoning van Indië, Het verdriet van Wilhelmina verzameld in een handzame pocket.De bekroonde en bejubelde bestsellers 'Van de doden niets dan goeds', 'De onderkoning van Indië' en Het verdriet van Wilhelmina' van Tomas Ross verzameld in een handzame pocket.Van de doden niets dan goeds – 1945Zes maanden na de bevrijding heerst er chaos in Den Haag. Voormalige verzetskameraden bestrijden elkaar op leven en dood. NSB'ers en oorlogsmisdadigers lopen vrij rond en liquidaties en chantage zijn aan de orde van de dag. Een zwart cahier met daarin de namen van collaborateurs zal de sleutel blijken tot een complot dat zich uitstrekt tot binnen de muren van Paleis Soestdijk.De onderkoning van Indië – 1947De spanningen tussen Nederland en de Indische nationalisten lopen ongekend hoog op. Een groep verontruste vaderlanders ontwikkelt in het diepste geheim plannen om Nederlands-Indië te behouden en een oorlog te voorkomen. Wanneer een geheim agent uit Indië in Den Haag spoorloos verdwijnt, moet een samenzwering met wereldwijde repercussies worden voorkomen.Het verdriet van Wilhelmina – 1949De nationalisten van Soekarno hebben de onafhankelijke Republik Indonesia uitgeroepen. In een mijnenveld van intriges zoekt een voormalige inlichtingenofficier naar een verdwenen oude liefde nadat ze samen is gezien met de beruchte Nederlandse deserteur Poncke Princen. Alles lijkt verband te houden met een jarenlang geheim gehouden pact tussen Winston Churchill en koningin Wilhelmina.

Wil je het boek lezen?De Indië-trilogie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomas Ross. Lezen De Indië-trilogie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN