Hou je kop erbij!

Hou je kop erbij! - Anna Blokhuis | Tiliboo-afrobeat.com

...kop erbij van Anna Blokhuis en Jan Boudewijn is de neerslag van een communicatiemethode ... Hou je kop erbij! van Anna BlokhuisJan S. Boudewijn | Boek ... ... . Het toepassingsgebied voor de methode richt zich op professionals die in zorg en welzijn actief zijn. Principes als neutraal en actief luisteren, meer op het spoor komen dan wat je hoort en ziet, zoals die aan de orde komen in Hou je kop erbij!, zijn echter veel breder inzetbaar dan enkel in het ... Hou je kop erbij, helder communiceren in de zorg leert hulpverleners hoe je uit alle theorieën over communicatie kunt halen wat voor jou bruikbaar is en hoe je dat kunt toepassen in je dagelijks handelen. Daarnaast wordt de methode Hou je kop... erbij! geïntroduceerd. Dit kan gebeuren als ... Hou je kop erbij! Helder communiceren in de zorg - Anna ... ... . Daarnaast wordt de methode Hou je kop... erbij! geïntroduceerd. Dit kan gebeuren als jij je niet voldoende verdiept in wat onder de zeespiegel gebeurt Hou je kop erb...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Blokhuis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hou je kop erbij!.pdf

OMSCHRIJVING

In dit praktisch en aantrekkelijk vormgegeven boek worden belangrijke theorieën over communicatie op een concrete manier beschreven en ondersteund met veel praktijkvoorbeelden. Hoe kun je luisteren naar een ander zodat hij het gevoel heeft dat hij echt gehoord wordt? Hoe kun je zeggen wat je werkelijk vindt, zonder dat de ander zich onzeker of angstig voelt? Hou je kop erbij, helder communiceren in de zorg leert hulpverleners hoe je uit alle theorieën over communicatie kunt halen wat voor jou bruikbaar is en hoe je dat kunt toepassen in je dagelijks handelen.Daarnaast wordt de methode Hou je kop... erbij! geïntroduceerd. Aan de hand van praktische voorbeelden en adviezen leer je hoe je kunt aansluiten in de communicatie met de ander. Dat kan een cliënt of patiënt zijn, maar ook een collega of iemand uit je familie- of kennissenkring. Het toepassen van de Hou je ko... erbij!-methode helpt je om bewust om te gaan met communicatie, zodat er meer contact en verbinding ontstaat.Een belangrijk boek voor begeleiders en hulpverleners in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuizen, psychiatrie en jeugdzorg. En voor iedereen die zijn communicatie in het dagelijks leven wil verbeteren.

Wil je het boek lezen?Hou je kop erbij! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Blokhuis. Lezen Hou je kop erbij! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN