De Thaise Keuken

De Thaise Keuken - Kwee Siok Lan | Tiliboo-afrobeat.com

...e Keuken, eten op zijn lekkerst. Ontdek De Thaise Keuken in IJsselstein 06 47549663 of [email protected] ... Thaise keuken - Welkom bij ThaiNL | De website over ... ... .com. Menukaart. Symbolen: Licht pittig gerecht, ook te bestellen als pittig of heel pittig Vegetarisch Voorgerechten Poh Piah Thod Bestel: 1 Thaise loempia's ... De Thaise keuken is, in tegenstelling tot wat veel mensen buiten Thailand denken, niet homogeen. Thailand is met een oppervlakte van 513.115 km² ongeveer zo groot als Frankrijk, en met 65 miljoen inwoners heeft het ook een bijna even grote be ... Onze top 10 lekkerste Thaise gerechten - Tips Thailand ... .115 km² ongeveer zo groot als Frankrijk, en met 65 miljoen inwoners heeft het ook een bijna even grote bevolkingsomvang.Het land strekt zich uit van noord naar zuid over een lengte van ongeveer 1650 km (ter vergelijking: Italië heeft een lengte van ongeveer ... Rijst: de basis van de Thaise keuken. Rijst is het belangrijkste ingrediënt in de Thaise keuken. Van ontbijt tot dessert, overal komt rijst in voor. Grappig detail: wanneer je in het Thai...

INFORMATIE

AUTEUR
Kwee Siok Lan
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Thaise Keuken.pdf

OMSCHRIJVING

Thais koken is een van de nieuwste culinaire trends. Dat is niet verwonderlijk, want geen keuken is zo verrassend en zo kleurig en geurig als de Thaise keuken. En denk niet dat Thais eten alleen heet is: de vele smaaknuances zullen uw tong (èn uw hart) beroeren. Probeert u bijvoorbeeld eens TOM YAM GUNG (kruidige garnalensoep), PLA PRIAW WAN (vis in zoet-zure saus), KAENG KHIAW KAI (kokos-kipcurry) of NEUA PAD PRIK (rundvlees met chili uit de wok). In DE THAISE KEUKEN staan recepten voor beginners en voor gevorderden. U komt er zowel smakelijke, snelle maaltijden in tegen als suggesties voor een uitgebreid buffet. Thaise ingrediënten zijn bij ons goed verkrijgbaar: achter in het boek treft u een lijst met verkoopadressen aan. Om het u nog makkelijker te maken, heeft Kwee Siok Lan eveneens aandacht besteed aan vervangende produkten.

Wil je het boek lezen?De Thaise Keuken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kwee Siok Lan. Lezen De Thaise Keuken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN