Aanelkaar

Aanelkaar - Remco Campert | Tiliboo-afrobeat.com

... elkaar schrijf je niet aan elkaar. Ze zijn al heel lang bij elkaar ... Schooltv: Wanneer schrijf je iets aan elkaar ... ... . Ze dook in elkaar. Ik krijg het niet uit elkaar. Dat heb je weer mooi voor elkaar. De enige uitzondering is achter + elkaar: in de betekenis 'aan één stuk door' of 'onmiddellijk' worden die woorden aan elkaar geschreven. Rozemarijn reed achterelkaar van Parijs naar Utrecht. Aanelkaar getuigt van een warme en vrolijke vriendschap die al een mensenleven duurt. Pers 'Hartverwarmend, komisch, ontroerend, geestig, troostend'*** ... aan elkaar / aanelkaar | Genootschap Onze Taal | Onze Taal ... . Pers 'Hartverwarmend, komisch, ontroerend, geestig, troostend'**** - Algemeen Dagblad **** - NRC ' Aanelkaar is een vrolijkmakend boekje waarin Campert en Van Kooten het wonder van het alledaagse vastleggen.'**** Daarom vind je hieronder een overzicht van de grootste struikelblokken en of je deze woorden aan elkaar schrijft of los. Let op. In het eerste overzicht vind je achter elk woord de woo...

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Campert
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Aanelkaar.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik wil je voorstellen om samen een boek te schrijven,' schrijft Remco Campert eind2017 aan Kees van Kooten. "We zijn vrij om te schrijven wat we willen. Wel moet denoodzaak van het schrijven erin zitten. Zonder elkaar zouden we het niet geschrevenhebben.'Het is het begin van een sprankelende correspondentie. In de brieven laten ze hunfantasie de vrije loop. Onherroepelijk komen zo vele gezamenlijke herinneringen aanhet licht, en brengen Kees van Kooten en Remco Campert op een geweldige manier devoorbije tijd tot leven. Maar het zijn ook de dagelijkse gebeurtenissen die hun pennenin beweging zetten. Zo leidt de laatste Voetnoot van Arnon Grunberg tot een buitelendeassociatie waarbij het voorstelbaar wordt dat hij op een dag zal opduiken als de Verlosser.Natuurlijk delen ze ook hun dromen, en delen ze verhalen over hun geliefden metelkaar. Wij zijn getuige van een intens warme en vrolijke vriendschap die al decennialangduurt, en zonder elkaar niet zou hebben bestaan. Als humoristen zijn zij gewaagdaan elkaar.

Wil je het boek lezen?Aanelkaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Campert. Lezen Aanelkaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN