Taka takata ziet ze vliegen

Taka takata ziet ze vliegen - Jo-el azara | Tiliboo-afrobeat.com

...kata is een Belgische humoristische stripreeks die naar het hoofdpersonage genoemd is ... Arcadia Archief 19 HC Taka Takata 1 Ziet ze vliegen - De ... ... . Taka Takata is een Japanse militaire piloot, maar hij is bijziend en vredelievend. Het andere belangrijke personage is kolonel Rata Hosoja.. Takata is een veelvoorkomende Japanse achternaam en Taka verwijst naar het geluid van een mitrailleur. Het tijdperk waarin het verhaal zich afspeelt is niet ... Taka Takata Taka Takata ziet ze vliegen . € 24,95 . We gebruiken cookies op onze website, maar alleen voor een betere surfe ... Taka Takata (Arcadia) 1 Taka Takata ziet ze vliegen ... ... . € 24,95 . We gebruiken cookies op onze website, maar alleen voor een betere surfervaring. Sluit Meer info. De Poort, De Gentse stripwinkel reusachtig groot aanbod. Nederkouter 137 9000 Gent. Tel. 09/225 31 28 [email protected] Blijf ... Taka takata ziet ze vliegen (Hardcover). Joseph Loeckx, alias Jo-El Azara, werkte tijdens zijn carri?re samen met enkele grote namen uit de stripwereld,... In Taka Takata ziet ze vliegen bindt de kleine antiheld onderm...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo-el azara
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Taka takata ziet ze vliegen.pdf

OMSCHRIJVING

Joseph Loeckx, alias Jo-El Azara, werkte tijdens zijn carri?re samen met enkele grote namen uit de stripwereld, zoals Herg?, Macherot en Uderzo, maar maakte naambekendheid met de lotgevallen van de Japanse militaire piloot, Taka Takata. Samen met kolonel Rata Hosoja komt de bijziende, maar vredelievende soldaat voortdurend in hilarische situaties terecht, waaruit hij zich -uiteraard- telkens weer opnieuw weet te redden. In Taka Takata ziet ze vliegen bindt de kleine antiheld ondermeer de strijd aan met zijn eeuwige rivaal Gouden Kaak; trekt hij zijn stoutste schoenen aan om als eerste aardling een voet op Mars te zetten en neemt hij het met de eerbiedwaardige Lama Tar-Tang-Poing op tegen een stel ontsnapte gevangenen.

Wil je het boek lezen?Taka takata ziet ze vliegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo-el azara. Lezen Taka takata ziet ze vliegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN