Mindfulness bij borderline

Mindfulness bij borderline - Blaise Aguirre | Tiliboo-afrobeat.com

...ness bij borderline 1e druk is een boek van Blaise Aguirre uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv ... Mindfulness bij borderline, Blaise Aguirre - Paperback ... ... . ISBN 9789079729791 Als je te kampen hebt met borderline kunnen je gedachten en emoties zo uit de hand lopen dat ze ondraaglijk aanvoelen. Mindfulness bij borderline laat zien hoe je met bewuste, open aandacht om kunt gaan met bijvoorbeeld stemmingswisselingen, verlatingsangst of zelfmoordgedachten. Lynch en collega's (2007) stelden een overzichtsstudie op over de effectiviteit van mindfulness trainingen bij borderline persoonlijkheidsstoornissen. Zij concludeerden dat de op mindfulness gebaseerde trainingen tot nu toe de enige effectieve ... Mindfulness bij borderline van Blaise AguirreGillian Galen ... ... . Zij concludeerden dat de op mindfulness gebaseerde trainingen tot nu toe de enige effectieve trainingen zijn voor de behandeling van borderline persoonlijkheidsstoornissen. Lees verder… Bestel Mindfulness bij borderline van Blaise Aguirre;;Gillian Galen. Gratis ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Blaise Aguirre
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mindfulness bij borderline.pdf

OMSCHRIJVING

Mindfulness bij borderline 1e druk is een boek van Blaise Aguirre uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv. ISBN 9789079729791 Als je te kampen hebt met borderline kunnen je gedachten en emoties zo uit de hand lopen dat ze ondraaglijk aanvoelen. Het lijkt dan ook onlogisch om met mindfulnessoefeningen juist aandacht te geven aan dit soort pijnlijke ervaringen. Toch is mindfulness een effectieve manier om symptomen van borderline te verzachten. MINDFULNESS BIJ BORDERLINE laat zien hoe je met bewuste, open aandacht om kunt gaan met bijvoorbeeld stemmingswisselingen, verlatingsangst of zelfmoordgedachten. Na een heldere uiteenzetting van borderline en mindfulness leer je aan de hand van praktische oefeningen hoe je: - heftige emoties kunt herkennen en daarmee om kunt gaan - storende gedachten makkelijker los kunt laten - gezonde en stabiele relaties kunt onderhouden - meer rust en balans in je leven kunt vinden BLAISE AGUIRRE is professor in de psychiatrie aan Harvard en wordt gezien als een expert op het gebied van stemming en persoonlijkheidsstoornissen. GILLIAN GALEN is psychologiedocente aan Harvard, leidt een behandelprogramma voor jonge vrouwen met borderline persoonlijkheidskenmerken, en is yoga-instructrice.

Wil je het boek lezen?Mindfulness bij borderline in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Blaise Aguirre. Lezen Mindfulness bij borderline Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN