Het aanzien van 2005

Het aanzien van 2005 - Han van Bree | Tiliboo-afrobeat.com

...nzien van 2005 (Hardcover). De belangrijkste nieuwsfeiten van het jaar 2005, voorzien van de beste nieuwsfoto's uit binnen- en buitenland ... Het aanzien van 2006 | BoekenPlatform.nl ... . Het... het Aanzien van: 2005 / het Aanzien van - twaalf maanden wereldnieuws in beeld : Uitgeverij Het Spectrum BV. 1e druk. ISBN 978-90-2742-019-. Geb. hard kaft, kl. opdruk, 192 pag. fot. in kl. 263x212x15. Boek is nieuw. € 3,00: AlmBoek: het Aanzien van: 1964 / het Aanzien van - twaalf maanden wereldnieuws in beeld 1.476 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met het aanzien van! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en me ... Vind het aanzien van in Boeken op Marktplaats ... .476 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met het aanzien van! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Het resultaat is een kleurrijk en onvergetelijk overzicht van de gebeurtenissen van het afg...

INFORMATIE

AUTEUR
Han van Bree
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het aanzien van 2005.pdf

OMSCHRIJVING

De belangrijkste nieuwsfeiten van het jaar 2005, voorzien van de beste nieuwsfoto's uit binnen- en buitenland. Het resultaat is een kleurrijk en onvergetelijk overzicht van de gebeurtenissen van het jaar.Om slechts een paar zaken te noemen: de gevolgen van de tsunami in Azië, verkiezingen in Zimbabwe, opstand in Kirgizië, het overlijden van de paus en zijn begrafenis, de Europese grondwet en de spectaculaire finale van de Champions League. Han van Bree is als auteur al ruim twintig jaar betrokken bij het aanzien. Behalve de aanziens die het nieuws van het jaar behandelen, heeft hij ook geschreven over de leden van het Koninklijk Huis, zoals het aanzien van Beatrix en het aanzien van Bernhard.

Wil je het boek lezen?Het aanzien van 2005 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han van Bree. Lezen Het aanzien van 2005 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN