99+ Een geheim... of geluk?

99+ Een geheim... of geluk? - Hans van Hateren | Tiliboo-afrobeat.com

...prachtig cadeau om te krijgen. Erg mooie foto's, mooie verhalen in een waanzinnig groot en robuust uitgevoerd boek met hardcover ... 99+ Een geheim... of geluk? - Hateren, Hans van; Kleefstra ... ... . 2 artsen gaan op zoek naar de geheimen van 99 plus. En niet in de laatste plaats gaan de opbrengsten volledig naar wetenschappelijk onderzoek, over ouderen! 99+ Een geheim ... of geluk. Hans van Hateren en Nanno Kleefstra zijn twee artsen en wetenschappers die onderzoek doen naar de zin en onzin van de behandeling van suikerziekte, bloeddruk en cholesterol bij ouderen. Door deze interesse voor de oudere mens zijn ze in gesprek gegaan met tien vitale 99-plussers. Rijksuniversiteit Groningen fou ... Boek: 99+ Een geheim... of geluk? | medischcontact ... . Door deze interesse voor de oudere mens zijn ze in gesprek gegaan met tien vitale 99-plussers. Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Met een eindejaarsgeschenk wilt u uw waardering voor medewerkers late...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van Hateren
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
99+ Een geheim... of geluk?.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom worden sommige mensen zo oud? Is het puur geluk of bestaat er een nog niet ontrafeld geheim? Twee artsen spraken met tien vitale eeuwelingen op zoek naar het antwoord op deze vraag.'Ik heb gewoon gegeten, net als Jan,Piet en Klaas'Jan-Willem Lucas, 101 jaar'Elke ochtend eet ik biest'Jans Venema-Scholten, 101 jaar'Van hard werken ga je niet dood'Adriana Johanna Mulders-Bogers, 100 jaar'Vraag niet naar het waarom,het leven gaat zoals het gaat'Hendrik Roelofs, 100 jaar'Als het gebeuren moet, moet het gebeuren.Het heeft geen zin om ergens een probleemvan te maken'Noortje Pennarts-Elfferich, 103 jaarHans van Hateren en Nanno Kleefstra zijn twee artsen en wetenschappers die onderzoek doen naar de zin en onzin van de behandeling van suikerziekte, bloeddruk en cholesterol bij ouderen. Door deze interesse voor de oudere mens zijn ze in gesprek gegaan met tien vitale 99-plussers. Hoe kijken deze mensen aan tegen hun leven, hun gezondheid en de naderende dood? Het resultaat? Tien bijzondere en totaal verschillende levensverhalen. De opbrengsten van dit boek gaan naar onafhankelijk medisch wetenschappelijk onderzoek.

Wil je het boek lezen?99+ Een geheim... of geluk? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van Hateren. Lezen 99+ Een geheim... of geluk? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN