Rekenonderwijs kan anders

Rekenonderwijs kan anders - Dolf Janson | Tiliboo-afrobeat.com

...nonderwijs kan anders! direct bestellen. Didactisch vakmanschap ... Boek: Rekenonderwijs kan anders - Geschreven door Dolf Janson ... . Rekenonderwijs in de 21e eeuw vraagt een andere aanpak dan de meeste scholen in de vorige eeuw gewend zijn geraakt. In 'Rekenonderwijs kan anders' biedt Dolf Janson leraren - zowel individueel als in teamverband - aanknopingspunten die helpen bij het maken van eigen keuzes in de rekenlessen. Zo kun je elke rekenles (nog) beter afstemmen op de voortgang in de ontwikkeling van iedere leerling. In 'Rekenonderwijs kan anders' biedt Dolf Janson leraren - zo ... bol.com | Rekenonderwijs kan anders, Dolf Janson ... ... . In 'Rekenonderwijs kan anders' biedt Dolf Janson leraren - zowel individueel als in teamverband - aanknopingspunten die helpen bij het maken van eigen keuzes in de rekenlessen. Zo kun je elke rekenles (nog) beter afstemmen op de voortgang in de ontwikkeling van iedere leerling. In Rekenonderwijs kan anders biedt Dolf Janson leraren - zowel individueel als in teamverband - aanknopingspunt...

INFORMATIE

AUTEUR
Dolf Janson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Rekenonderwijs kan anders.pdf

OMSCHRIJVING

Het zou heel vanzelfsprekend moeten zijn om het rekenonderwijs af te stemmen op de leerlingen, in plaats van te verwachten dat de leerlingen zich wel zullen aanpassen aan (de inhoud, de ordening en het tempo van) de methode. Steeds meer teams komen tot dit besef en willen zelf de regie voeren.In 'Rekenonderwijs kan anders' biedt Dolf Janson leraren - zowel individueel als in teamverband - aanknopingspunten die helpen bij het maken van eigen keuzes in de rekenlessen. Zo kun je elke rekenles (nog) beter afstemmen op de voortgang in de ontwikkeling van iedere leerling.In dit boek vind je informatie, ideeën en beelden over hoe het rekenonderwijs anders kan en waarom. Met dit boek als leidraad kun je als team de omslag in denken en handelen maken naar een rekenles waarin alle leerlingen actief zijn en waarin oefenen heel iets anders is dan een opgegeven taak maken.

Wil je het boek lezen?Rekenonderwijs kan anders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dolf Janson. Lezen Rekenonderwijs kan anders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN