Hoe overleef ik mijn collega's?

Hoe overleef ik mijn collega's? - Thea Bombeek | Tiliboo-afrobeat.com

...rleef ik mijn collega's' is een goed gestructureerd boek dat vlot leest ... Word je gek van je collega? Vijf tips - Psychologie Magazine ... . Thea Bombeek schrijft als experte vanuit haar praktijkervaring maar doorspekt het boek wel met pragmatische tips. En je hoeft geen narcist of slachtoffer van een narcist te zijn om aan dit boek nuttige ideeën over te houden. Hoe overleef ik mijn collega's? biedt een concreet stappenplan voor getroffen medewerkers die de verantwoordelijkheid voor hun eigen carrière en leven terug in handen willen nemen. De eerste stap is je bewust worden van wat speelt. Dan vat je de moed ... Review: Hoe overleef ik mijn collega's ~ Thea Bombeek ... ... . De eerste stap is je bewust worden van wat speelt. Dan vat je de moed om constructief met dergelijk gedrag om te gaan. 'Hoe overleef ik mijn collega's' is een goed gestructureerd boek dat vlot leest. Thea Bombeek schrijft als experte vanuit haar praktijkervaring maar doorspekt het boek wel met pragmatische tips. En je hoeft geen narc...

INFORMATIE

AUTEUR
Thea Bombeek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik mijn collega's?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe overleef ik mijn collega's? 1e druk is een boek van Thea Bombeek uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401450508 HOE GA JE HET BESTE OM MET DESTRUCTIEF FUNCTIONERENDE BAZEN OF COLLEGA'S?HOE HERWIN JE JE ZELFVERTROUWEN NA EEN SLECHTE ERVARING OP HET WERK?HOE VAT JE DE MOED OM JE CARRIÈRE OVER EEN ANDERE BOEG TE GOOIEN?Bedrijfsschorpioenen zijn er overal. Het zijn bazen, collega's of medewerkers die door hun functioneren je zelfvertrouwen ondermijnen. Zonder dat je het beseft, negeer je je intuïtie en word je op een negatieve manier beïnvloed. Die neerwaartse spiraal doorbreken, is niet altijd even gemakkelijk.Met de juiste aanpak kun je wel degelijk het roer omgooien en leren omgaan met die ene collega die je steeds de grond in boort en je energie wegneemt. Hoe overleef ik mijn collega's? biedt een concreet stappenplan voor getroffen medewerkers die de verantwoordelijkheid voor hun eigen carrière en leven terug in handen willen nemen.De eerste stap is je bewust worden van wat speelt. Dan vat je de moed om constructief met dergelijk gedrag om te gaan. De sleutel hierbij is een diepgaand besef van je kwaliteiten en je eigenwaarde. Ervaringen uit de praktijk maken dit boek tot een unieke gids.

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik mijn collega's? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thea Bombeek. Lezen Hoe overleef ik mijn collega's? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN