Conflicten coachen

Conflicten coachen - Francine ten Hoedt | Tiliboo-afrobeat.com

...cten coachen biedt de fijne kneepjes van het vak, zowel uit theorie als praktijk ... Boek: Conflicten coachen - Springest ... . Het gaat in op wat conflictcoaching is, het diagnosticeren van de situatie en de mate van conflictvaardigheid van de conflictpartners, de basishouding van de conflictcoach en op bekend gedrag in conflicten en hoe dat aan te pakken. Conflicten coachen biedt de fijne kneepjes van het vak, zowel uit theorie als praktijk. Het gaat in op wat conflictcoaching is, het diagnosticeren van de situatie en ... bol.com | Conflicten coachen | 9789024402496 | Francine ... ... . Het gaat in op wat conflictcoaching is, het diagnosticeren van de situatie en de mate van conflictvaardigheid van de conflictpartners, de basishouding van de conflictcoach en op bekend gedrag in conflicten en hoe dat aan te pakken. E en conflict raakt en is vaak een pijnlijke en stressvolle aangelegenheid voor alle partijen. Bijna niemand is bewust uit op een conflict, toch komt het nog regelmatig voor dat mensen in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine ten Hoedt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Conflicten coachen.pdf

OMSCHRIJVING

Conflictcoaching is een bijzondere vorm van coaching, waarbij de coach de betrokkenen helpt de angel uit het conflict te halen. Dat vraagt om onafhankelijkheid, uit de inhoud blijven en empowerment van de conflictpartners. Conflicten groeien soms uit tot zulke grote proporties dat er alleen maar verliezers overblijven. Dat is zonde van de mensen, de tijd en de middelen. Als mensen hun conflictvaardigheid herwinnen, kunnen ze die gebruiken om een goed conflict te creëren dat zinvolle zaken voortbrengt:-Je ontdekt je sterke en je zwakke punten. -Het schept duidelijkheid, omdat je minder omzichtig gaat communiceren. -Het maakt een eind aan een onhoudbare en pijnlijke situatie. Conflicten coachen biedt de fijne kneepjes van het vak, zowel uit theorie als praktijk. Het gaat in op wat conflictcoaching is, het diagnosticeren van de situatie en de mate van conflictvaardigheid van de conflictpartners, de basishouding van de conflictcoach en op bekend gedrag in conflicten en hoe dat aan te pakken. Het is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met mensen die conflictvaardiger willen worden, ruzie hebben of die mensen wil helpen de winst uit hun conflict te oogsten. Francine ten Hoedt (Hat Trick) bemiddelt in conflicten, coacht in werksituaties, geeft trainingen, faciliteert processen, schrijft boeken en ontwikkelt leermaterialen.

Wil je het boek lezen?Conflicten coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine ten Hoedt. Lezen Conflicten coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN