Ayurvedische polsdiagnose

Ayurvedische polsdiagnose - Lies Ameeuw | Tiliboo-afrobeat.com

...dische polsdiagnose. Ayurvedische polsdiagnose kent een lange geschiedenis ... "Ayurvedisch Practitioner" (1.000 uur) · Yoga - Ayurveda ... ... . In de Ayurvedische Sanskriet literatuur wordt dit Nadi Pariksha genoemd wat ook wel het onderzoeken van de polsslagader betekent. Voor de Vaidya's (Ayurvedische geneesheren) is polsdiagnose een belangrijke manier om informatie over de patiënt te verkrijgen. In deze serie artikelen 'onderzoeksmethoden in de Ayurveda " presenteren we de 8 belangrijkste Ayurvedische procedures: onderzoek van pols, tong, urine, ontlasting, geluid, tast, ogen en gezicht. Deel 1 is gewijd aan de fascinerende polsdiagnose. Nadi Pariksha - de Ay ... bol.com | Ayurvedische polsdiagnose, Lies Ameeuw ... ... . Deel 1 is gewijd aan de fascinerende polsdiagnose. Nadi Pariksha - de Ayurvedische Polspalpatie Polsdiagnose Een ayurvedisch consult: Nadi Pariksha Nadi Pariksha, (oftewel pols diagnose), is de belangrijkste diagnose techniek binnen ayurveda waarbij zeer accuraat en uitgeb...

INFORMATIE

AUTEUR
Lies Ameeuw
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ayurvedische polsdiagnose.pdf

OMSCHRIJVING

De afgelopen decennia heeft de van oorsprong Indiase ayurveda zijn opmars in het Westen gemaakt. Een nog onderbelicht onderdeel van de ayurveda is de polsdiagnose, die wordt gebruikt om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te onderzoeken en te constateren waar een verstoring zit.Veel mensen zijn terughoudend om met de polsdiagnose aan de slag te gaan, omdat ze denken dat er speciale gaven voor nodig zijn. Dat is jammer, want het is een vaardigheid die iedereen zich met inzicht en oefening eigen kan maken. Dit boek leert je stap voor stap hoe je aan de hand van objectieve kennis en je intuïtie een polsdiagnose bij jezelf en anderen kunt afnemen.Lies Ameeuw heeft zich diepgaand verdiept in de ayurveda. Zij deed meerdere opleidingen en reisde tientallen keren naar India, waar ze met bekende ayurvedische artsen sprak. In 1998 richtte ze haar eigen opleiding op, de School van Ayurveda.

Wil je het boek lezen?Ayurvedische polsdiagnose in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lies Ameeuw. Lezen Ayurvedische polsdiagnose Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN