Agile managen

Agile managen - Mike Hoogveld | Tiliboo-afrobeat.com

...pireerd door het Agile Manifesto brengen steeds meer organisaties het agile werken in de praktijk ... Agile Project Management FoundationĀ® training | Capgemini ... ... . Nieuw: De agile ketengerichte organisatie - De toenemende invloed van Lean Management en Agile/Scrum; Agile teams. Laat de agile teams uw organisatie niet overwoekeren. Directie aan zet voor het broodnodige raamwerk; Agile werken. Agile ... Wat is Agile? Agile is begin jaren 90 ontstaan als alternatieve methode voor projectmanagement bij een groep ontevreden programmeurs. Zij liepen zoals zovelen die projecten doen tegen de bekende lijst van 'projectproblemen' aan: ... Agile Managen - Van Duuren Media ... . Zij liepen zoals zovelen die projecten doen tegen de bekende lijst van 'projectproblemen' aan: hoge werkdruk, onhaalbare deadlines, budgetoverschrijdingen, spanningen tussen projectleden, kwaliteitsproblemen, enzovoort. De vraag was of er niet een betere ... De Agile Manager: 5 grote veranderingen voor mij als manager. In een wereld waar klantwensen sneller wijzigen dan ooit, waar technologische ontwikkeling...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Hoogveld
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Agile managen.pdf

OMSCHRIJVING

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hun aan agility. In dit boek laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat we kunnen leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid? * Het eerste Nederlandse boek dat agile management in een breder perspectief plaatst * Inclusief Agile Assessment, om vast te stellen hoe agile je organisatie op dit moment is www.agilemanagen.nl Mike Hoogveld is expert op het gebied van agile management. Hij is associate partner bij Holland Consulting Group, verricht wetenschappelijk onderzoek aan Nyenrode, is een veelgevraagd spreker en doceert aan diverse universiteiten en businessschools. Zijn eerdere boeken werden genomineerd voor Managementboek van het jaar en de PIM Literatuurprijs.

Wil je het boek lezen?Agile managen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Hoogveld. Lezen Agile managen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN