De Lichtkracht Van Chakra'S

De Lichtkracht Van Chakra'S - Anodea Judith | Tiliboo-afrobeat.com

...htkracht van chakra's toont een ander aspect van haar chakrawerk ... Activatie 1e chakra - Lichtwerkers Nederland ... . Dit smaakvol vormgegeven boekje bevat een schitterende dvd waarin binnen een bestek van 28 minuten helder wordt uitgelegd wat chakra's zijn en hoe ze werken. Het is een prachtige combinatie van beeld ... De lichtkracht van chakra's toont een ander aspect van haar chakrawerk. Dit smaakvol vormgegeven boekje bevat een schitterende dvd waarin binnen een bestek van 28 minuten helder wordt uitgelegd wat chakra's zijn en hoe ze werken. Het is een prachtige combinatie van beeld (animatie) en geluid ... De lichtkracht van chakra s + DVD… - voor €15,09 ... . Het is een prachtige combinatie van beeld (animatie) en geluid. De lichtkracht van chakra's bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Vergelijken - De lichtkracht van chakra's + Dvd / druk 1: een visionaire reis naar je innerlijke wereld (Anodea Judith) (2009) ISBN: 9789069638782 - Gebundene Ausgabe, Ausgabe: 1. Label: Gottmer Uitgeve...

INFORMATIE

AUTEUR
Anodea Judith
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Lichtkracht Van Chakra'S.pdf

OMSCHRIJVING

Anodea Judith heeft als geen ander het begrip chakra’s populair gemaakt in de westerse wereld. Haar Chakrawerkboek geldt nog altijd als het beste introductieboek over chakra’s. Het is een internationale bestseller. De lichtkracht van chakra’s toont een ander aspect van haar chakrawerk. Dit smaakvol vormgegeven boekje bevat een schitterende dvd waarin binnen een bestek van 28 minuten helder wordt uitgelegd wat chakra’s zijn en hoe ze werken. Het is een prachtige combinatie van beeld (animatie) en geluid. Naast de gesproken tekst van Anodea Judith voorziet het keuzemenu in een Nederlandstalige voice-over. Het artwork van het boekje is gemaakt door de Amsterdamse kunstenaar Will Zero.

Wil je het boek lezen?De Lichtkracht Van Chakra'S in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anodea Judith. Lezen De Lichtkracht Van Chakra'S Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN