De dolende god

De dolende god - Fabrizio Dori | Tiliboo-afrobeat.com

...nde God. De Dolende God , door Fabrizio Dori ... De dolende god | Vrije Boeken van De Vrije Uitgevers ... . Synopsis. Eustis de zwerver kan waarzeggen als de beste. Daar is niks vreemds aan, ooit was hij immers een sater en een van de gezellen van Dionysos, god van het voorspellen en de wijn.Verbannen door de goden zwerft hij tegenwoordig tussen de mensen in een wereld verstoken van magie. De dolende god Dori, Fabrizio. De Griekse mythologie blijft terugkomen in de hedendaagse cultuur, omdat verhalen over mensen en almachtige, grillige goden een universele aantrekkingskracht behouden. In dit stripboek van de Italiaanse tekenaa ... De dolende god | Boeken ... . In dit stripboek van de Italiaanse tekenaar Fabrizio Dori is niet een oud verhaal het uitgangspunt, maar de goden zelf. De dolende god is een feel-good verhaal over drie metgezellen met elk hun eigen missie. Tijdens hun reis worden ze geholpen door diverse Griekse goden, komen ze op magisch...

INFORMATIE

AUTEUR
Fabrizio Dori
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De dolende god.pdf

OMSCHRIJVING

Om terug te mogen keren tot de Griekse godenwereld, gaat de sater Eustis samen met twee vrienden op zoek naar de sphinx. Een hartverwarmend verhaal over vriendschap, persoonlijke groei en het lot.Eustis de vagebond was ooit een sater en gezel van de god Dionysos, maar sinds een akkefietje met de godin Artemis leeft hij onder de mensen. Op een dag krijgt hij van Hekate de kans terug te keren naar de godenwereld in ruil voor een sfinx. Eustis gaat op pad, vergezeld door zijn vriend de professor en de geest van een Griekse krijger. Ze ontmoeten Griekse goden, dwalen door mythische oorden en trotseren epische obstakels, maar… welke sfinx bedoelde Hekate eigenlijk?De dolende god is een hartverwarmend verhaal over vriendschap, persoonlijke groei en het lot. Het bontgekleurde tekenwerk verrast elke pagina opnieuw dankzij de fraaie composities, visuele vondsten en verwijzingen naar bekende kunstwerken.

Wil je het boek lezen?De dolende god in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fabrizio Dori. Lezen De dolende god Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN