Automotiv

Automotiv - Ever Meulen | Tiliboo-afrobeat.com

...tive Leasing event 2020 01/07/2020 Nationaal Automotive Congres 2020 22/09/2020 AutoTechnica 04/10/2020 Automotive functies Automotive Vacaturebank doet er alles aan om jou dagelijks te voorzien van het meest actuele aanbod van Automotive vacatures ... Home | Kwinkelenberg Automotive ... . Door onze crossmediale samenwerking met de meest aansprekende vakbladen uit de branche ben je verzekerd van een zo'n breed en divers mogelijk aanbod van banen. In de Automotive Livestream bespreken we de ontwikkelingen in de markt met een gast uit de branche. Vandaag om 16.00 uur bespreken we ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit met Ivo Lissone, commercieel directeur bij Alphabet ... Ontdek het l ... Over Lehmann Automotive | Lehmann Automotive Doorwerth ... . In de Automotive Livestream bespreken we de ontwikkelingen in de markt met een gast uit de branche. Vandaag om 16.00 uur bespreken we ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit met Ivo Lissone, commercieel directeur bij Alphabet ... Ontdek het laatste nieuws rondom de automotive branche Innovatie Nieuwste modellen auto's Opvallende commercials en campagnes Autoraces Trends Welkom. Wij zijn RVJ Au...

INFORMATIE

AUTEUR
Ever Meulen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Automotiv.pdf

OMSCHRIJVING

Ever Meulen staat in binnen- en buitenland bekend omzijn illustraties voor onder andere Humo en The NewYorker. Hij heeft alle objecten die er bestaan getekend,maar zijn werk komt het meest tot zijn recht als hij zijngrote passie verbeeldt: auto’s.In Automotiv wordt elk hoofdstuk ingeleid door eencolumn of een essay, van de hand van bijvoorbeeldHerman Brusselmans (gelauwerd schrijver), Will Tura(de keizer van het Vlaamse lied), Lowie Vermeersch(ontwerper van onder andere de elektrische auto) enJidéhem (tekenaar voor en rechterhand van Franquin).Automotiv is een smulboek voor elke auto- en tekenliefhebber.

Wil je het boek lezen?Automotiv in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ever Meulen. Lezen Automotiv Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN