50 ik puber ook

50 ik puber ook - Bernardine Walrecht | Tiliboo-afrobeat.com

... puber ook 1e druk is een boek van Bernardine Walrecht uitgegeven bij Uitgeverij Lecturis B ... Omdenken - Puberzoon ... .V.. ISBN 9789462262355 '50 ik puber ook' gaat over een, voor vrouwen, turbulente levensfase. Dat wordt duidelijk in de vijfendertig portretten van vrouwen met diverse achtergronden die zijn opgenomen in het boek. 50. Ik puber ook. 231 likes. In september verschijnt Ik puber. met daarin een serie portretten en interviews met 15-jarigen. De aanleiding voor dit boek? Onze eigen pubers. 50 IK PUBER OOK. JULI 2017 We kunnen het ... 50 ik puber ook by Lecturis - Issuu ... . De aanleiding voor dit boek? Onze eigen pubers. 50 IK PUBER OOK. JULI 2017 We kunnen het bijna niet meer horen: 'Ik wil niet meer zorgen en niet meer pleasen.' Toch is dat een rode draad in de verhalen van de vrouwen in dit boek. 50 ik puber ook gaat over een, voor vrouwen, turbulente levensfase.Dat wordt duidelijk in de vijfendertig portretten van vrouwen met diverse achtergronden die zijn opgenomen in het boek. Vijfe...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernardine Walrecht
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
50 ik puber ook.pdf

OMSCHRIJVING

50 ik puber ook 1e druk is een boek van Bernardine Walrecht uitgegeven bij Uitgeverij Lecturis B.V.. ISBN 9789462262355 '50 ik puber ook' gaat over een, voor vrouwen, turbulente levensfase. Dat wordt duidelijk in de vijfendertig portretten van vrouwen met diverse achtergronden die zijn opgenomen in het boek. Vijfendertig foto's en vijfendertig verschillende verhalen, met een aantal opvallende patronen. Vier essays - 'De cijfers', 'De tijd', 'Het brein', 'Het lijf' - bieden context.Rond de vijftig maken veel vrouwen de balans op: 'Ik dacht, fuck, wie ben ik eigenlijk.'; 'Ik was boos. Constant.'; 'Ik had een heel andere voorstelling van de toekomst.' Ze besluiten hun leven een wending te geven: 'Nou ja, ik ben weggelopen bij mijn man. Zo is het.'; 'Ik ben hardhandig uit mijn systeem gerukt.' En ze herontdekken zichzelf: 'Ik ben blijkbaar niet zo kwetsbaar.'; 'Ik ontdek opnieuw mijn sensualiteit.'; 'Ik kijk met verbazing naar mezelf.''50 ik puber ook' is gemaakt door vrouwen die zelf rond de vijftig zijn. Hun eigen ervaringen en hun nieuwsgierigheid naar anderen bracht hen tot het maken van dit boek voor iedereen die vijftig wordt, is of was.

Wil je het boek lezen?50 ik puber ook in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernardine Walrecht. Lezen 50 ik puber ook Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN