Van schoenendoos tot eindbalans

Van schoenendoos tot eindbalans - A. Van Kooten | Tiliboo-afrobeat.com

...enendoos tot eindbalans is een methode die bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie combineert ... Van schoenendoos tot eindbalans | 9789001700171 | tweedehands ... . Dit boek sluit aan bij de huidige ontwikkelingen in het onderwijs waarbij het maken van beroepsproducten steeds meer aandacht krijgt. Het is geschikt voor eerste- of tweedejaars studenten aan het hbo of de universiteit. Van Schoenendoos tot eindbalans 2e druk is een boek van A. Van Kooten uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001802363 Van schoenendoos tot eindbalans is een actuele, voor verschillende leer ... Van Schoenendoos tot eindbalans cd rom druk 2 ... ... .V.. ISBN 9789001802363 Van schoenendoos tot eindbalans is een actuele, voor verschillende leerstijlen geschikte praktijkcasus en bestaat uit een boek en een bijbehorende website. Van schoenendoos tot eindbalans is e...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Van Kooten
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Van schoenendoos tot eindbalans.pdf

OMSCHRIJVING

Van schoenendoos tot eindbalans 1e druk is een boek van A. Van Kooten uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001700171 Van schoenendoos tot eindbalans is een methode die bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie combineert. Dit boek sluit aan bij de huidige ontwikkelingen in het onderwijs waarbij het maken van beroepsproducten steeds meer aandacht krijgt. Het is geschikt voor eerste- of tweedejaars studenten aan het hbo of de universiteit.Er is een centraal concept (de boekhoudcyclus) dat op verschillende manieren in het onderwijs ingepast kan worden. Zo is er mogelijkheid om de beginbalans in detail uit te laten werken. Daarnaast kan een resultaten- en liquiditeitsbegroting opgesteld worden.De toegevoegde waarde van deze nieuwe methode bestaat uit de 'schoenendoos'. Een set ongesorteerde boekingsdocumenten die betrekking hebeen opn boekingsperiode. De opdracht voor de studenten is de bescheiden te ordenen, de financi le mutaties op de juiste wijze in te voeren en een balans- en resultatenrekening te presenteren.Van schoenendoos tot eindbalans is een theorieboek waarin de volgende onderwerpen worden behandeld:- Beginbalans- Liquiditeits- en resultatenbegroting- Boekhoudkundig model- Voorraadwaardering- Permanentie- Voor- en nafactureringVan schoenendoos tot eindbalans biedt studenten de uitdaging om de boekhouding op orde te brengen. De docent krijgt per casus de beschikking over acht verschillende sets met boekingsdocumenten plus bijbehorende uitwerkingen.Van schoenendoos tot eindbalans bestaat uit het boek, een cd-rom en de website www.bedrijfsadministratieindepraktijk.wolters.nl. Het boek geeft de theorie, drie casussen en een toelichting bij de opdrachten.De website biedt de docent drie casussen met elk acht verschillende sets boekingsdocumenten in PDF- formaat met ook een powerpoint. Daarnaast is op de website o.a een docentenhandleiding beschikbaar met uitwerkingen van de in totaal vierentwintig verschillende sets.Bij het theorieboek wordt een cd-rom meegeleverd met daarop de lay-outs van de in te vullen dagboeken, de grootboekrekeningen en de kolommenbalans.

Wil je het boek lezen?Van schoenendoos tot eindbalans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Van Kooten. Lezen Van schoenendoos tot eindbalans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN