Strafwetboek, Wetboek van Strafvordering, Bijzondere wetten

Strafwetboek, Wetboek van Strafvordering, Bijzondere wetten - Gert Vermeulen | Tiliboo-afrobeat.com

...ek Strafrecht - Strafwetboek, Wetboek van strafvordering, Bijzondere wetten' door Gert Vermeulen, Bob Rigo - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Deze 40ste uitgave van de pocket Strafrecht bundelt naast het Strafwetboek en het Wetboek van Strafvordering, ... Lijst van Belgische basiswetgeving - Wikipedia ... ... chronologisch geordend, de bijzondere wetten die een algemeen belang hebben voor het strafrecht of voor de strafvordering. Zowel studenten als rechtspractici (politieambtenaren, magistraten, advocaten, ... Strafwetboek, Wetboek van Strafvordering, Bijzondere wetten (Paperback). Deze 40ste uitgave van de pocket Strafrecht bundelt naast het Strafwetboek en... Toon relaties in LiDO Wetboek van Strafvordering; ... wetten.nl - Regeling - Wetboek van Strafvordering ... ... . Zowel studenten als rechtspractici (politieambtenaren, magistraten, advocaten, ... Strafwetboek, Wetboek van Strafvordering, Bijzondere wetten (Paperback). Deze 40ste uitgave van de pocket Strafrecht bundelt naast het Strafwetboek en... Toon relaties in LiDO Wetboek van Strafvordering; ... bij het functioneel parket is belast met de vervolging van strafbare feiten waarvan de opsporing ingevolge artikel 3 van de Wet ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gert Vermeulen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Strafwetboek, Wetboek van Strafvordering, Bijzondere wetten.pdf

OMSCHRIJVING

Deze 40ste uitgave van de pocket Strafrecht bundelt naast het Strafwetboek en het Wetboek van Strafvordering, ook een aantal uittreksels uit de Grondwet, het Gerechtelijk Wetboek en het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens ende fundamentele vrijheden. Bovendien bevat dit zakwetboekje tevens, chronologisch geordend, de bijzondere wetten die een algemeen belang hebben voor het strafrecht of voor de strafvordering. Zowel studenten als rechtspractici (politieambtenaren,magistraten, advocaten, ...) beschikken met dit zakwetboekje over een accurate, zeer recente en voordelige tekstuitgave.Een uitgebreid herwerkt alfabetisch trefwoordenregister maakt het geheel bovendien erg gebruiksvriendelijk.Alle teksten zijn bijgewerkt tot 21 augustus 2019.Prof. dr. Gert Vermeulen is hoogleraar (internationaal en Europees) strafrecht aan de Universiteit Gent en directeur van het Institute for International Research on Criminal Policy (IRCP). Hij is ook bijzonder hoogleraar Evidence aan de Universiteit Maastricht, en lid van de Privacycommissie. Hij voert internationaal relevant wetenschappelijk onderzoek op het brede terrein van het strafrechtelijk beleid.

Wil je het boek lezen?Strafwetboek, Wetboek van Strafvordering, Bijzondere wetten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert Vermeulen. Lezen Strafwetboek, Wetboek van Strafvordering, Bijzondere wetten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN