Rouwverwerking en rouwbegeleiding

Rouwverwerking en rouwbegeleiding - Renée Zeylmans | Tiliboo-afrobeat.com

...erking en rouwbegeleiding 3e druk is een boek van Renée Zeylmans uitgegeven bij Cichorei ... Verlies en rouw vragen tijd en aandacht ... . ISBN 9789491748653 Renée Zeylmans probeert vanuit haar praktijk als rouwtherapeute, maar ook vanuit haar persoonlijke ervaring met rouw, het rouwproces onder woorden te brengen. Hier vind je informatie over verlies- en rouwbegeleiding en wat ik daarbij voor jou kan betekenen. Mijn naam is Janet Molewijk. Ik ben afgestudeerd psycholoog en gecertificeerd verlies- en rouwbegeleider. In mijn praktijk aan de IJssel in Zutphen begeleid ik mensen die een verlies hebben mee ... bol.com | Rouwverwerking en rouwbegeleiding ... ... . In mijn praktijk aan de IJssel in Zutphen begeleid ik mensen die een verlies hebben meegemaakt en ondersteun hen in het rouwproces. En wil je je specialiseren op het gebied van verlies en rouwverwerking om hen professioneel te kunnen begeleiden? Volg dan de eenjarige opleiding tot Rouwbegeleider. Na afronding van de opleiding kun je volwassenen en kinderen in een rouwproces professioneel begeleiden...

INFORMATIE

AUTEUR
Renée Zeylmans
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Rouwverwerking en rouwbegeleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Rouwverwerking en rouwbegeleiding 3e druk is een boek van Renée Zeylmans uitgegeven bij Cichorei. ISBN 9789491748653 Renée Zeylmans probeert vanuit haar praktijk als rouwtherapeute, maar ook vanuit haar persoonlijke ervaring met rouw, het rouwproces onder woorden te brengen. Zij maakt daarbij gebruik van de ervaringen van haar cursisten en cliënten. Diverse onderwerpen komen aan bod, die alle te maken hebben met rouwverwerking en het begeleiden van rouwenden.

Wil je het boek lezen?Rouwverwerking en rouwbegeleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renée Zeylmans. Lezen Rouwverwerking en rouwbegeleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN