Onderhoudsmanagement

Onderhoudsmanagement - Peter van Heusden | Tiliboo-afrobeat.com

...udsmanagement is een onderdeel van life-cycle management ... Cursus: Operational Excellence in Onderhoudsmanagement ... ... . CMS ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van het onderhoudsmanagement. Met het managen van het onderhoud kunnen zaken als installatie beschikbaarheid, beheerskosten en de te lopen risico's sterk worden beïnvloed. De cursus Onderhoudsmanagement van technische systemen helpt u het onderhoudssysteem zodanig in te richting dat de gevraagde productiviteit tegen minimale kosten wordt gerealiseerd. U werkt daarbij aan een concreet verbeterplan voor het ... Cursus Onderhoudsmanagement | Mikrocentrum ... . U werkt daarbij aan een concreet verbeterplan voor het onderhoud van de technische systemen binnen uw bedrijf. Op Springest vind je 10 onderhoudsmanagement opleidingen, trainingen & cursussen. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Onderhoud is het totaal van activiteiten met als doel, het in "een aanvaardbare conditie" houden of terugbrengen van machines, gebouwen,...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter van Heusden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderhoudsmanagement.pdf

OMSCHRIJVING

In Strategische aspecten van onderhoudsmanagement komen alle aspecten aan de orde die voor de managen van een onderhoudsorganisatie van belang zijn. Er worden verschillende modellen en perspectieven belicht waarmee organisatie keuzes maken, bijvoorbeeld uitbesteden versus in eigen beheer, centrale of decentrale afdelingen. Daarnaast komt veiligheid en de impact van onderhoud daarop nadrukkelijk aan de orde.

Wil je het boek lezen?Onderhoudsmanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter van Heusden. Lezen Onderhoudsmanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN