Insight guides - Zweden

Insight guides - Zweden - none | Tiliboo-afrobeat.com

...opa heeft veel te bieden. Denk aan de prachtige streek Toscane in Italië (zo mooi dat we er een aparte reisgids aan besteed hebben), of Noorwegen, een van de mooiste landen van Europa ... Insight Guides Sweden (Travel Guide with Free eBook ... ... . In onze reisgids Noorwegen leest u alles over Oslo, het Mjøsameer, de fjordenkust en de eilanden van Spitsbergen. Ook mooi en iets minder bekend: de Baltische Staten. Insight Guides onderscheiden zich van andere reisgidsen De prachtige reisgidsenserie INSIGHT GUIDES bestaat al meer dan 40 jaar en op deze website vindt u alle Nederlandstalige edities. Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Zweden heeft een grote aantrekkingskracht en is een populaire bestemming. Het is een ... bol.com | Insight Guides (Nederlandstali artikelen kopen ... ... . Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Zweden heeft een grote aantrekkingskracht en is een populaire bestemming. Het is een ideaal land voor wie van de natuur en het buitenleven houdt en heef...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - Zweden.pdf

OMSCHRIJVING

Zweden heeft een grote aantrekkingskracht en is een populaire bestemming. Het is een ideaal land voor wie van de natuur en het buitenleven houdt en heeft bovendien veel te bieden op het gebied van cultuur. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit prachtige land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de oude Vikingen en de huidige bevolking, over kunst en cultuur en Alfred Nobel. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van het kosmopolitische Stockholm met zijn duizenden eilanden, via het levendige Malmö in het zuiden naar de zomerse trekpleisters aan de westkust. Via de grote meren en de folklorestreek Dalarna naar Lapland en de noordoostkust. U maakt kennis met de middernachtzon en de festiviteiten rond midzomerdag. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'De plunderende handelaars', 'De langste galerie ter wereld' en 'Het Rijk van glas'. De gedetailleerde kaarten en de honderden prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, uit eten, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Zweden is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Wil je het boek lezen?Insight guides - Zweden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Insight guides - Zweden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN