Het creatieve genie

Het creatieve genie - Pieter J. van Strien | Tiliboo-afrobeat.com

...eatieve genie (Paperback). Antibiotica, de pil, de 'Mona Lisa', de pc - hoe komen dergelijke geniale scheppingen of vondsten tot stand? Zijn ze ... Het creatieve genie Download PDF ePUB ... ... Na het goed ontvangen Psychologie van de wetenschap (2011) richt Pieter J. van Strien zich in Het creatieve genie op de persoon achter het eerder door hem beschreven creatieve proces. En hij neemt nu naast wetenschappers ook technici en kunstenaars in beschouwing. Het creatieve genie is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het creatieve genie PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ... Boekrecensie: Het Creatieve Genie - PsyBlogNL ... . Het creatieve genie is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het creatieve genie PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het creatieve genie Na het goed ontvangen Psychologie van de wetenschap (2011) richt Pieter J. van Strien zich in Het creatieve genie op de persoon achter het eerder door hem beschreven cr...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter J. van Strien
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het creatieve genie.pdf

OMSCHRIJVING

Antibiotica, de pil, de 'Mona Lisa', de pc - hoe komen dergelijke geniale scheppingen of vondsten tot stand? Zijn ze het werk van een genie, en zo ja, wat kenmerkt zo'n genie? Over geniale wetenschappers en kunstenaars bestaan allerlei mythes: een torenhoog IQ, een moeilijke jeugd, egocentrisme. Psycholoog Pieter van Strien brengt deze mythes in kaart en prikt ze door. Na het goed ontvangen 'Psychologie van de wetenschap' (2011) richt Pieter J. van Strien zich in 'Het creatieve genie' op de persoon achter het eerder door hem beschreven creatieve proces. En hij neemt nu naast wetenschappers ook technici en kunstenaars in beschouwing.

Wil je het boek lezen?Het creatieve genie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter J. van Strien. Lezen Het creatieve genie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN