Drugs voor junkies en dummies

Drugs voor junkies en dummies - Filemon Wesselink | Tiliboo-afrobeat.com

...nk en Bezemer leveren met Drugs voor junkies en dummies een uiterst overzichtelijk werk af voor een breed publiek: van de jongeren die willen gaan experimenteren en goed geïnformeerd willen zijn, tot ouders die bezorgd zijn en meer willen weten over de soorten drugs waarmee ze in aanraking komen ... Drugs voor junkies en dummies : alles wat je zou moeten ... ... . Drugs voor junkies en dummies book. Read reviews from world's largest community for readers. In Drugs voor junkies en dummies wordt de lezer een overzich... Drugs voor junkies en dummies | ISBN 9789044626636 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek 'Drugs voor junkies en dummies' ligt vanaf vandaag in de winkels. In dit boek geven Filemon Wesselink en David Bezemer in samenwerking met ... Drugs voor junkies en dummies door David Bezemer & Filemon ... ... ... Drugs voor junkies en dummies | ISBN 9789044626636 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek 'Drugs voor junkies en dummies' ligt vanaf vandaag in de winkels. In dit boek geven Filemon Wesselink en David Bezemer in samenwerking met Unity een overzicht van allerlei soorten drugs. Filemon deelt in het boek zijn perso...

INFORMATIE

AUTEUR
Filemon Wesselink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Drugs voor junkies en dummies.pdf

OMSCHRIJVING

In Drugs voor junkies en dummies wordt de lezer een overzicht van alle soorten drugs voorgeschoteld. Wat doen drugs met je? Hoe verslavend zijn ze? Wat zijn de voordelen en wat zijn de gevaren? Wesselink en Bezemer zijn er immers van overtuigd dat je verstandig kunt omgaan met bedwelmende middelen. Uit persoonlijke ervaring weten ze dat de meeste ongelukken niet door een bepaalde substantie veroorzaakt worden, maar door onwetendheid.Wesselink en Bezemer leveren met Drugs voor junkies en dummies een uiterst overzichtelijk werk af voor een breed publiek: van de jongeren die willen gaan experimenteren en goed geïnformeerd willen zijn, tot ouders die bezorgd zijn en meer willen weten over de soorten drugs waarmee ze in aanraking komen. Een informatief naslagwerk, gelardeerd met foto's en persoonlijke ervaringen van Filemon Wesselink, die voor Spuiten en Slikken de meest gangbare (en een paar minder gangbare) drugs uitgeprobeerd heeft.Filemon Wesselink (1979), een bekend gezicht van BNN, is presentator, programmamaker en schrijver. In zijn nieuwste programma De Week van Filemon volgt hij BN'ers en BV's op de voet.David Bezemer (1979) is journalist en tv-maker. Hij werkt momenteel voor verschillende televisieprogramma's en heeft een eigen productiebedrijf.Wesselink en Bezemer zijn de makers en pioniers van de eerste seizoenen van het programma Spuiten en Slikken, een informatief programma dat veel commotie veroorzaakte.

Wil je het boek lezen?Drugs voor junkies en dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Filemon Wesselink. Lezen Drugs voor junkies en dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN