De telduivel

De telduivel - Hans Magnus Enzensberger | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij De telduivel. Ik begon te snuffelen in jullie boekenaanbod en mijn oog viel op dit boek, mijn dochter vraagt er iedere avond naar en overdag lezen we samen nog een keer een hoofdstuk door met pen en papier en de zakjapanner erbij ... De telduivel: het hoofdkussenboek voor iedereen die bang ... ... .Gewoon een super leuk verhaal. Het is spannend en griezelig en mooi. Geschreven bij De telduivel. Ik begon te snuffelen in jullie boekenaanbod en mijn oog viel op dit boek, mijn dochter vraagt er iedere avond naar en overdag lezen we samen nog een keer een hoofdstuk door met pen en papier en de zakjapanner erbij.Gewoon een super leuk verhaal. Ook Robert, de jongen in de blauwe pyjama, moet er niks van hebben. Tot hij bezoek krijgt van een telduivel en twaalf nachten lang met getal ... De telduivel - Hans Magnus Enzensberger - (ISBN ... ... .Gewoon een super leuk verhaal. Ook Robert, de jongen in de blauwe pyjama, moet er niks van hebben. Tot hij bezoek krijgt van een telduivel en twaalf nachten lang met getal...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Magnus Enzensberger
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De telduivel.pdf

OMSCHRIJVING

Een hoofdkussenboek voor iedereen die bang voor wiskunde is.Wiskunde? Hou op zeg! Voor veel mensen is wiskunde een warboel van getallen, sommen en onbegrijpelijke berekeningen. Ook Robert, de jongen in de blauwe pyjama, moet er niks van hebben. Tot hij bezoek krijgt van een telduivel en twaalf nachten lang met getallen aan het goochelen is. Dan blijkt dat wiskunde een spannend en grappig spel is dat Robert – en ook de lezers – geen enkele moeite kost.Wiskunde is niet moeilijk. Zodra het telduiveltje met zijn toverstok zwaait, verdwijnt de angst voor getallen als sneeuw voor de zon.

Wil je het boek lezen?De telduivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Magnus Enzensberger. Lezen De telduivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN