De slimme organisatie

De slimme organisatie - Menno Lanting | Tiliboo-afrobeat.com

...mme Organisatie draait dit laatste echter om en maakt hier gebruik door te leren van fouten en dus niet door gelijk met de knoet te slaan ... Workshops | De Slimme Organisatie ... . Dit vraagt echter om geduld en vooral een andere mindset bij het management. Bij het management aangekomen is gelijk de vraag wat de rol hiervan is in de toekomst. De slimme organisatie 1e druk is een boek van Menno Lanting uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047005278 Mensen maken steeds beter gebruik van digitale technologie. Maar terwijl zij met behulp van hun netwerk het beste uit zichzelf halen, lukt het hun werkgevers vaak niet om dat potentieel ook in de ... De slimme organisatie door Menno Lanting (Boek ... ... . Maar terwijl zij met behulp van hun netwerk het beste uit zichzelf halen, lukt het hun werkgevers vaak niet om dat potentieel ook in de organisatie te benutten. De Slimme Organisatie: Wij geloven in organisaties die in beweging blijven. Waar medewerkers graag werken. Omdat ze de ruimte k...

INFORMATIE

AUTEUR
Menno Lanting
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De slimme organisatie.pdf

OMSCHRIJVING

De slimme organisatie 1e druk is een boek van Menno Lanting uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047005278 Mensen maken steeds beter gebruik van digitale technologie. Maar terwijl zij met behulp van hun netwerk het beste uit zichzelf halen, lukt het hun werkgevers vaak niet om dat potentieel ook in de organisatie te benutten.In dit boek laat Menno Lanting zien hoe bedrijven slimmer kunnen worden en hun cultuur en organisatie kunnen verbeteren met behulp van de nieuwste technologie. Met veel praktische tips en voorbeelden van onder meer nasa, Google en Philips laat hij zien wat je kunt doen: van virtuele teams en crowdsourcing tot serious games en feedbacksystemen.

Wil je het boek lezen?De slimme organisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Menno Lanting. Lezen De slimme organisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN