Authentieke Belgische cafés

Authentieke Belgische cafés - Regula Ysewijn | Tiliboo-afrobeat.com

...afe en food writer Regula Ysewijn ging doorheen België op zoek naar de meest authentieke cafés en de verhalen die er worden verteld ... Authentieke Belgische cafés van Regula Ysewijn | Boek en ... ... . Ze bundelde haar schatten in het mooie boek Authentieke Belgische Cafés. Het café-erfgoed is er om te koesteren en dat doet Regula Ysewijn. Zij selecteerde 45 traditionele cafés die lokaal niet zelden het statuut van 'instelling' hebben. Meer dan een cafégids schetst 'Authentieke Belgische cafés' de sfeer van elke ontmoetingsplaats, het interieur, de stamgasten die er komen. Authentieke Belgische cafés. Dit boek is een ode aan de authentieke bruine cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die e ... bol.com | Authentieke Belgische cafés, Regula Ysewijn ... ... . Authentieke Belgische cafés. Dit boek is een ode aan de authentieke bruine cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die er achter de toog staan, en aan de stamgasten die er hun pintjes komen drinken. Het is ook een pleidooi om zorgzaam om te...

INFORMATIE

AUTEUR
Regula Ysewijn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Authentieke Belgische cafés.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een ode aan de authentieke bruine cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die er achter de toog staan, en aan de stamgasten die er hun pintjes komen drinken. Het is ook een pleidooi om zorgzaam om te springen met het Belgische café-erfgoed; we beschouwen de cafés immers al veel te lang als vanzelfsprekend, waardoor ze erg kwetsbaar zijn geworden, ondanks hun belang voor de gemeenschap en de cultuurgeschiedenis. Food writer, fotograaf en vormgever Regula Ysewijn is de vrouw achter de blog Miss Foodwise, en de auteur van 'Pride and Pudding, De geschiedenis van de Britse pudding'. Ze is een echte Anglofiel met Londen als regelmatige uitvalsbasis, maar ze koestert ook haar Belgische roots. Voor dit boek bezocht Regula 45 traditionele cafés, van het oudste café van het land (geopend in 1515) tot het café van Juliette, die met haar 96 jaar België's oudste cafémadam is, en van cafés met prachtige art-deco-interieurs tot cafés waar nog 'spaarkaskes' aan de muur hangen. Overal sprak Regula met de cafébazen en -bazinnen of met de stamgasten die mee de ziel vormen van hun kroeg, en ze bracht dit alles met veel liefde prachtig in beeld.

Wil je het boek lezen?Authentieke Belgische cafés in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Regula Ysewijn. Lezen Authentieke Belgische cafés Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN