Zeedrift

Zeedrift - Jan Brokken | Tiliboo-afrobeat.com

...t ligt in Duinwijk, aan de rand van de duinen, op nog geen tien minuten loopafstand van het dorp en de veerboot ... Boekverslag Nederlands Zeedrift door Rebecca Gomperts (5e ... ... . Zeedrift is in elk seizoen en onder alle weersomstandigheden een aanrader voor een aangenaam en ontspannen verblijf op Vlieland! De toeristenbelasting bedraagt €2 p.p.p.n. (tarief 2020). zeedrift zeedrift zelfst.naamw. wat op de zee aangedreven komt Voorbeeld: `Na de storm lag er veel zeedrift op het strand. ` Bron: Wikiwoordenboek - zeedrift. Geschreven bij Zeedrift. Het boek is echt super.. Het is spannend van het ... Zeedrift | De Volkskrant ... . ` Bron: Wikiwoordenboek - zeedrift. Geschreven bij Zeedrift. Het boek is echt super.. Het is spannend van het begin tot het einde. Je denkt steeds dat je weet wie de dader is, maar dan kom je erachter dat het toch weer iemand anders is. Ik heb em in een paar dagen uit gelezen. Helemaal mijn soort boek! Ik geef h...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Brokken
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zeedrift.pdf

OMSCHRIJVING

In de verhalenbundel "Zeedrift'¬ neemt Jan Brokken¬ de lezer mee naar metropolen en kleine eilanden, van Guatemala tot Umbrië en van de Antillen tot de Zuid-Hollandse eilanden. Van fictie naar non-fictie, van persoonlijk naar universeel: in het waargebeurde zoekt Jan Brokken het onwaarschijnlijke, in het reële het ongelooflijke, in het gewone het uitzonderlijke.

Wil je het boek lezen?Zeedrift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Brokken. Lezen Zeedrift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN