Wat is de zin van jouw leven?

Wat is de zin van jouw leven? - Ineke van Lint | Tiliboo-afrobeat.com

...eef je? Wat ben je hier komen doen op aarde? Waar ben je goed in? Welke richting moet je inslaan in jouw leven? Als je je voortdurend vragen steltx{fffd}naar de zin van je leven, als je op een punt bent aanbeland waarop je moet kiezen, maar je weet niet wat, als je je overwerkt en vaak slecht gezind voelt, zelfs als je 'alles' hebt om gelukkig te zijn, als je de indruk hebt dat je ... Beschouwing Levensbeschouwing Wat is de zin van het leven ... ... ... Wat is de zin van jouw leven? Gepubliceerd: 3 February 2020 • Leestijd: 1 minuten en 29 seconden • Serge. Ik las laatst het boek van Fokke Obbema met die vraag als uitgangspunt. Hij ging het zich afvragen na een hartstilstand. Het heeft voordelen je die vraag eerder te stellen. Deel dit artikel: Facebook; Twitter; Wat is de zin van jouw leven? Waarom ben je hier? Wat maakt dat ook jij dag in, dag uit hier op aarde van alles meemaakt? Of je nu wilt of niet, jij wordt iedere ochtend we ... Workshop Wat is de zin van jouw leven? door Ineke Van Lint ... ... . Ik las laatst het boek van Fokke Obbema met die vraag als uitgangspunt. Hij ging het zich afvragen na een hartstilstand. Het heeft voordelen je die vraag eerder te stellen. Deel dit artikel: Facebook; Twitter; Wat is de zin van jouw leven? Waarom ben je hier? Wat maakt dat ook jij dag in, dag uit hier op aarde van alles meemaakt? Of je nu wilt of niet, jij wordt iedere ochtend weer wakker en je leeft. Wat moet je daar toch mee? En vooral, waar doe je al...

INFORMATIE

AUTEUR
Ineke van Lint
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat is de zin van jouw leven?.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom leef je? Wat ben je hier komen doen op aarde? Waar ben je goed in? Welke richting moet je inslaan in jouw leven? Als je je voortdurend vragen steltx{fffd}naar de zin van je leven, als je op een punt bent aanbeland waarop je moet kiezen, maar je weet niet wat, als je je overwerkt en vaak slecht gezind voelt, zelfs als je 'alles' hebt om gelukkig te zijn, als je de indruk hebt dat je leven volgestouwd zit met een hoop zaken waar je niet echt zin in hebt, dan heb je nog niet de zin van je leven gevonden en is dit boek echt iets voor jou! Ineke Van Lint, psychologe, neemt je in dit praktisch werkboek met 44 concrete oefeningen, mee op een ontdekkingstocht naar je diepste zelf en de ware reden van je bestaan. Op zoek gaan naar jezelf is een wonderlijk avontuur. De tijd en energie die je in deze reis naar jezelf investeert, geven jou de allergrootste beloning: enthousiasme, levensvreugde, voldoening, innerlijke rust en overvloed. Als menselijk wezen verlangen we diep in ons naar een doel in ons leven, iets dat ons leven zin geeft, iets dat ons s morgens als we wakker worden zin geeft op te staan en er aan te beginnen. Elke ziel is een noodzakelijke schakel in het geheel van het Universum, en heeft een unieke en specifieke opdracht uit te voeren in het kosmische toneelspel. Wat is de reden van jouw bestaan? Wat is jouw opdracht op Aarde? Dit boek geeft jou de antwoorden!

Wil je het boek lezen?Wat is de zin van jouw leven? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ineke van Lint. Lezen Wat is de zin van jouw leven? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN