Voor de leeuwen!

Voor de leeuwen! - Mark Mieras | Tiliboo-afrobeat.com

...leeuwen! 1e druk is een boek van Mark Mieras uitgegeven bij Gorcum B ... soorten leeuwen | Leeuwen ... .V., Koninklijke van. ISBN 9789023254423 'Voor de leeuwen!' is een helder en toegankelijk boek over hoe je een zelfverzekerde en geliefde docent kunt worden. Voor de leeuwen (deel 1) NCRV 10 september 2011 . Nederland vergrijst, de ouderenzorg wordt onbetaalbaar en er zijn te weinig handen aan het bed. Vooral jongeren staan niet bepaald in de rij om in bejaardenhuizen te werken. Het ROC van Amsterdam en de OsiraGroep starten daarom in 2010 met ... 100 Dagen Voor De Klas - 2. Voor de leeuwen - 23-4-2020 ... ... . Het ROC van Amsterdam en de OsiraGroep starten daarom in 2010 met een experiment. Thema's. Voor de leeuwen is de tweede in Afrika gesitueerde autobiografische roman van Alexandra Fuller, die als geen ander de kunst verstaat om zware onderwerpen te benaderen met lichtheid, humor, nietsontziende eerlijkheid en een verpletterende levenslust. Reviews. Schrijf een...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Mieras
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor de leeuwen!.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de leeuwen! 1e druk is een boek van Mark Mieras uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023254423 'Voor de leeuwen!' is een helder en toegankelijk boek over hoe je een zelfverzekerde en geliefde docent kunt worden. Zo'n docent waarvan leerlingen zich jaren later nog de naam herinneren. Hun geheim? Dat ze pubers begrijpen en waarderen, zoals een leeuwentemmer zijn leeuwen aanvoelt. Daarom verkent dit boek het puberbrein en beschrijft het hoe je tieners motiveert en voor je vak wint. Hoe je ze in beweging krijgt zonder voortdurend de zweep te gebruiken.'Voor de leeuwen!' is onmisbaar voor (jonge) professionals die het ontwikkelen van een nieuwe generatie als hun missie zien. De samenwerking van Mark Mieras (wetenschapsjournalist) en Marijke van Dijk (coach/docent) heeft teksten opgeleverd die tegelijk diepgravend en praktisch zijn. Dankzij het werk van striptekenaar Jan Bart Dieperink is 'Voor de leeuwen!' meeslepend zoals een studieboek zelden is.Eerder maakten Mark Mieras en Jan Bart Dieperink het succesvolle publieksboek 'Heftige hersens!' over het puberbrein. 'Voor de leeuwen!' is een bewerking toegespitst op de praktijk van de leerkracht, waarin we zien hoe die heftige hersens van tieners en volwassenen nu eigenlijk (mis-)communiceren. Verder worden praktische zaken als lichaamstaal en écht contact maken gepresenteerd in aansprekende praktijksituaties.Mark Mieras is bekend vanwege de bestsellers 'Liefde' en 'Ben ik dat?' Marijke van Dijk werd bekend door onder anderen het boek 'Contact maken op school' dat ze samen met Tom Boves schreef over lichaamstaal, mindset en klassenmanagement.

Wil je het boek lezen?Voor de leeuwen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Mieras. Lezen Voor de leeuwen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN