Voor alles een liedje

Voor alles een liedje - Saskia Beverloo | Tiliboo-afrobeat.com

...es een liedje Zingend de dag door met muziek en spel inclusief muziek-cd en aanvullend lesmateriaal ... voor alles is een woord - YouTube ... . Saskia Beverloo & Tineke Vlaming. ISBN 9789088507304. 88 pagina's. Prijs: € 24.90. Bestel het boek . Het Boek. Het is een uitgave die goed van pas komt in de kinderopvang. De 30 liedjes liggen makkelijk in het gehoor en zijn te ... Voor alles een liedje 1e druk is een boek van Saskia Beverloo uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088507304 Saskia Beverloo en Tineke Vlaming schrijven al heel lang liedjes voo ... Voor alles een liedje ... .W.P. B.V.. ISBN 9789088507304 Saskia Beverloo en Tineke Vlaming schrijven al heel lang liedjes voor peuters en kleuters. Tineke maakte daarbij veel illustraties. Pino weet dat er voor alles een woord is. Er is zelfs een woord voor niets. Menu Zoeken. Home; Programma's; Basisonderwijs; Voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Beverloo
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor alles een liedje.pdf

OMSCHRIJVING

Voor alles een liedje 1e druk is een boek van Saskia Beverloo uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088507304 Saskia Beverloo en Tineke Vlaming schrijven al heel lang liedjes voor peuters en kleuters. Tineke maakte daarbij veel illustraties. Tijd om deze liedjes op cd te zetten en ze met Tineke's tekeningen te bundelen in een boek met muzieknotatie en spelbeschrijvingen. Het is een uitgave die goed van pas komt in de kinderopvang. De 30 liedjes liggen makkelijk in het gehoor en zijn te beluisteren op de bijgeleverde cd. Met de spelbeschrijvingen (en muzieknotatie) kunnen pedagogisch medewerkers en studenten kinderopvang er meteen mee aan de slag!Op de bijbehorende website Vooralleseenliedje.nl staan nog meer spelideeën, tips en links naar filmpjes bij sommige liedjes.

Wil je het boek lezen?Voor alles een liedje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Beverloo. Lezen Voor alles een liedje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN