Veranderprogramma's die werken

Veranderprogramma's die werken - Hugo Mans | Tiliboo-afrobeat.com

...rprogramma's die werken. Verandermanagement ... Veranderprogramma's anders - TEN HAVE Change Management ... . ... Hugo Mans neemt je mee met kennis en inzichten die zich in de praktijk hebben bewezen. Van alle negen fasen van een veranderprogramma, van start tot finish, worden de kernpunten van een trefzekere aanpak uiteengezet. DIE WERKEN HET RITME VAN VERANDEREN IN NEGEN FASEN HUGO MANS VERANDER PROGRAMMA'S DIE WERKEN VERANDERPROGRAMMA'S DIE WERKEN HUGO MANS Met een uitgekiende aanpak worden de meest uitdagende verander­ programma's een succes. Resultaat, verbinding, flexibiliteit, ple ... Veranderprogramma's anders - Verandermanagementsite ... . Resultaat, verbinding, flexibiliteit, plezier, lef en doorzettingsvermogen: centrale begrippen voor een succes­ 'Veranderprogramma's die werken' door Hugo Mans - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Veranderprogramma's die werken Hugo Mans • Boek • hardback. Samenvatting . Met een uitgekiende aanpak worden...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Mans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Veranderprogramma's die werken.pdf

OMSCHRIJVING

Met een uitgekiende aanpak worden de meest uitdagende veranderprogramma's een succes. Resultaat, verbinding, flexibiliteit, plezier, lef en doorzettingsvermogen: centrale begrippen voor een succesvolle aanpak. Hoe dat werkt? Daar gaat dit boek over.Hugo Mans neemt je mee met kennis en inzichten die zich in de praktijk hebben bewezen. Van alle negen fasen van een veranderprogramma, van start tot finish, worden de kernpunten van een trefzekere aanpak uiteengezet. To the point en eenvoudig toepasbaar. Om jouw veranderaanpak aan te scherpen en te verrijken. Om meer zicht te hebben op hoe een veranderprogramma professioneel bestuurd kan worden. Om doortastend toezicht te houden op een organisatie in verandering.

Wil je het boek lezen?Veranderprogramma's die werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Mans. Lezen Veranderprogramma's die werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN