Hoop

Hoop - Leo Bormans | Tiliboo-afrobeat.com

...s de onzekere verwachting dat een bepaalde gewenste gebeurtenis zal plaatsvinden ... ‎Hoop - Make new friends on the App Store ... . Er zijn twee tegengestelden van hoop: wanhoop als de kans op de gewenste gebeurtenis verkeken lijkt, of vrees als de (onzekere) verwachting een ongewenste gebeurtenis betreft. Bij valse hoop is de verwachting geheel op fantasie gebaseerd of op een gebeurtenis met een verwaarloosbare kans van optreden. De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Betrokken, deskundige zorg mét een hoopvol toekomstperspectief. Dat is De Hoo ... De Hoop ggz - Professionele ggz-hulp met een christelijke ... ... . Betrokken, deskundige zorg mét een hoopvol toekomstperspectief. Dat is De Hoop ggz. Hoop 09 November 2019 Geschreven door Zandbergen-Meinardi, Linda: Hits: 646 Hoop 02 November 2019 Geschreven door Ek, Gerrit van: Hits: 565 Anders 18 October 2019 Geschreven door Klaauw, Aad van der: Hits: 528...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Bormans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoop.pdf

OMSCHRIJVING

Derde deel in de internationale successerie 'The World Book of ...' Hoop is de ultieme menselijke kracht en het tegenovergestelde van angst. In deze onzekere tijden is het belangrijk dat we hoop als bron voor succes, veerkracht en geluk goed begrijpen. Uit internationaal onderzoek blijkt dat 90% van de wereldbevolking een hoopvolle kijk op de toekomst heeft. Hoop is universeel, ongeacht leeftijd, geslacht of inkomen. De bekende psychiater, Viktor Frankl, overlever van de Holocaust, schreef dat de laatste vrijheid die men van de mens kan wegnemen de manier is hoe hij tegenover de omstandigheden staat. Dat is de kern van hoop. Echtehoop schept geen valse verwachtingen, maar is de bron voor positieve emoties. Het laat ons nieuwe mogelijkheden zien en maakt passieve mensen weer actief. Hoop heeft een gezonde invloed op onze mentale gezondheid. Hoop stimuleert verandering.

Wil je het boek lezen?Hoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Bormans. Lezen Hoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN